Eco-bouwmaterialen: dé expert in milieuvriendelijke bouwmaterialen

Eco-bouwmaterialen: dé expert in milieuvriendelijke bouwmaterialen

  • maart 2, 2021
  • 0 comments

Ecologisch en milieuvriendelijk bouwen of renoveren: het kan!

Wat is ecologisch bouwen

Het milieu en duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht en ecologisch bouwen is dan ook erg belangrijk. Duurzaam bouwen houdt in dat u gebruik maakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bent u op zoek naar een duurzame partner bij uw verbouwingen, dan moet u Eco-bouwmaterialen contacteren. Ze hebben zich namelijk gespecialiseerd in natuurlijke bouwmaterialen en voorzien u dan ook graag van professioneel en ecologisch verantwoord advies!

Gezonde isolatie

Eén van de materialen die het meest aangekocht worden bij Eco-bouwmaterialen is isovlas. Isovlas is een natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal dat bovendien goed is voor uw gezondheid. Het bevat namelijk geen schadelijke stofdeeltjes en zorgt dan ook voor een zeer aangenaam en gezond leefklimaat. Bij Eco-bouwmaterialen vindt u isovlas voor verschillende toepassingen en dit aan een zeer eerlijke prijs.

Betonstuc voor de afwerking

Ook voor de afwerking van uw badkamer of uw keuken vindt u heel wat ecologisch materiaal bij Eco-bouwmaterialen. Zo gebruikt men erg vaak het milieuvriendelijke betonstuc om wanden of vloeren af te werken. Betonstuc geeft namelijk een zeer strakke en stoere uitstraling aan het geheel. Verder is dit natuurlijk materiaal ook waterdicht, slijtvast en schimmelwerend, waardoor het probleemloos in vochtige ruimtes geplaatst kan worden. Eco-boumaterialen biedt betonstuc in meer dan vijftig verschillende kleuren aan, zodat dit milieuvriendelijk materiaal ook nog eens perfect bij uw interieur past.

Kwaliteit en diversiteit

Eco-bouwmaterialen is dé expert in natuurlijk en ecologisch bouwen. In hun uitgebreid assortiment vindt u alle soorten materialen terug, gaande van verwarming tot vloeren en isolatiematerialen. Bovendien werkt Eco-bouwmaterialen steeds met materiaal van de hoogste kwaliteit, zodat u jarenlang van het prachtig eindresultaat kan genieten!