Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Dit zijn de beste rijscholen in Maastricht

Je bent eindelijk oud genoeg om je rijbewijs te halen, hoe fijn is dat! Nu dat je eindelijk klaar bent om te gaan rijlessen is het uitzoeken van een geschikte rijschool de volgende stap in het behalen van je rijbewijs. Het is dan ook belangrijk een rijschool uit te kiezen die past bij jou wensen en jouw locatie. Ben je op zoek naar een geschikte autorijschool in Maastricht? In deze regio zijn er een hoop rijscholen te vinden die geschikt kunnen zijn voor jou. Hieronder leest u welke rijscholen het best beoordeeld, en het meest voordelig zijn in Maastricht.

Goede beoordeelde rijscholen

Gelegen in Zuid-Limburg ligt Maastricht. In deze plaats bevindt zich een van de andere goed-beoordeelde rijscholen, genaamd rijschool Jos Janssen. Deze in autorijschool Maastricht is een rijschool met professionele en zeer leerzame rijlessen.

Autorijschool Maastricht Adriaens is ook een van de best beoordeelde rijscholen van deze regio. Bij deze rijschool leer je rijden met een lesauto met dubbele bediening waardoor je de nieuwste rijtechnologieën aangeleerd krijgt. De rijinstructeurs van deze rijschool worden continu bijgeschoold.

Ook de autorijschool Roger Frissen is een goed beoordeelde rijschool. Roger Frissen is een erkende rijschool in opleiding. Het is een rijschool gelegen in Voerendaal en is ook werkzaam in en rondom Maastricht. Ook de rijschool Amct is een van de best beoordeelde in de regio Maastricht. Deze biedt persoonlijke begeleiding, een breed lesaanbod en flexibele lestijden.

Goed geprijsde rijscholen

Rijopleiding Cordewener is een van de rijscholen die zeer voordelige pakketten aanbiedt. Hierdoor kun je zelf je rijlessen indelen en afstellen op jou wensen. Hierdoor zit je niet vast aan een pakket, en dus aan een vast bedrag. Deze rijschool is tevens ook gelegen in Maastricht, maar is ook actief in naastgelegen dorpen.

Ook de rijschool Rijschool Nick van Oerle is een rijschool die verschillende rijopleidingen onder een dak aanbiedt. Bijvoorbeeld de standaard opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in alle verschillende categorieën. Daarnaast is deze rijschool een van de voordelige in deze regio, maar biedt daarnaast ook rijlessen aan in nabijgelegen plaatsen. Ook gelegen in Maastricht ligt de rijschool genaamd Autorijschool Edmee Aerts. Ook deze heeft vele goede beoordelingen en een hoog slagingspercentage.

https://cordewenerscholing.nl/