Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Dit moet je meenemen tijdens het kamperen

Wanneer je gaat kamperen, neem je meer bagage mee dan op andere vakanties. Doordat je zoveel bagage mee moet nemen zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. In deze blog vind je vijf dingen die je absoluut niet mag vergeten tijdens het kamperen.

1 Tenten

Kamperen zonder een tent zal heel lastig gaan. Vergeet daarom niet om je autotent, ondertent, of voortent mee te nemen op je aankomende kampeervakantie. Vergeet niet om de bijbehorende zak met tentstokken en haringen mee te nemen, dit heb je natuurlijk niet nodig als je een auto tent met ondertent meeneemt. Zonder deze materialen gaat het lastig worden om een tent op te zetten.

2 Sporten spel

Op een camping zijn er heel wat activiteiten te beleven zoals: mountainbiken, mingolven, zwemmen en nog veel meer. Echter zijn deze activiteiten niet meer relevant wanneer je ze allemaal al een keer hebt gedaan. Neem daarom zelf sport en spelartikelen meer om je tijd op te camping aangenamer te maken. Denk hierbij aan een voetbal of badmintonrackets.

3 Kleding en schoeisel

Je kleren of schoenen vergeten is vaak niet het ergste als je op vakantie gaat. Wanneer kleding of schoenen vergeet koopje simpelweg nieuwe bij de dichtbij zijnde kledingwinkel. Alleen kan dit wel vervelend zijn als je kamperen gaat. Vaak zijn de kleren die te koop zijn op de camping iets prijziger. Ook loop je het risico dat wanneer je in het bos gaat kaperen dat er helemaal geen kledingwinkel in de buurt ligt.

4 Sleutels en beurs

Zonder sleutels kom je nergens binnen en zonder beurs kan je niks kopen. Beurzen en sleutels zijn zo voor de hand liggend om mee te nemen en worden juist daarom zo vaak vergeten. Leg ze voor vertrek om een plek waar je ze niet kan missen!

5 Je paspoort of identiteitsbewijs

Je paspoort of identiteitsbewijs mag niet ontbreken wanneer je op vakantie gaat. Een geldig identiteitsbewijs wordt gevraagd wanneer je je incheckt bij de camping of wanneer ja langs grenscontroles komt.

https://www.daktentvakantie.nl/ondertent

Gerelateerde artikelen

Eco-bouwmaterialen: dé expert in milieuvriendelijke bouwmaterialen

Draag bij aan een duurzamere wereld met kokosnoot schaaltjes

Zo laat je jouw bedrijf sneller groeien