Ace Magazine
Image default
Bedrijven

De Orfeokliniek staat voor u klaar!

Bij de Orfeokliniek werken alleen maar werknemers met veel kennis en ervaring, de perfecte plek om een behandeling te ondergaan dus. Er zijn een paar dingen die ervoor zorgen dat de Orfeokliniek zich onderscheid. Ze hebben bijvoorbeeld en groot aanbod aan behandelingen. De expertises en voorzieningen zijn er van een zeer hoog niveau en ook is het een prettige kleinschalige omgeving. Bij deze kliniek werken verschillende professionals die samenwerken om de perfecte oplossingen te vinden voor kaak en gebitsproblemen. Door de goede samenwerking de kliniek met zijn klanten heeft zal er altijd in overleg een plan worden geschreven. Hierbij wordt je vanaf het begin van de behandeling goed bijgestaan om het gewenste resultaat te behalen.

Bij de kliniek zijn er heel veel verschillende behandelingen. Deze staan allemaal duidelijk aangegeven op de website, voor al deze behandelingen ben je van harte bij ons welkom. Het kan gaan om een verstandskies trekken maar het kan ook gaan om een kincorrectie of een chirurgische kaakcorrectie. Wanneer je weet wat je wilt is het tijd om op intake gesprek te komen. Tijdens dit gesprek wordt er precies besproken wat jij wilt en wat je allemaal kan verwachten van de behandeling. Tijdens dit gesprek kan je alles vragen wat je wil. Alle informatie die belangrijk is krijg je mee op papier om thuis nog eens goed door te lezen. 

De Orfeokliniek wilt iedereen zo goed mogelijk behandelen. Daarom slaat de kliniek alle persoonsgegevens op. Zo hebben ze alle informatie van alle klanten netjes bij elkaar staan. Orfeokliniek gaat om met uw gegevens zoals het staat aangegeven in de wet, je hoeft je dus geen zorgen te maken over je gegevens. Zodra de kliniek denkt dat er geweld aan te pas is gekomen en er daarom een behandeling nodig is, zullen ze dit altijd aangeven. Een goede en veilige kliniek.

http://www.orfeokliniek.nl