Ace Magazine
Image default
Bedrijven

De blokhut van uw dromen

Vakantie bij huis

De afgelopen tijd zijn mensen steeds meer op zoek naar manieren om het leven bij huis steeds aangenamer te maken. In deze tijden zijn we meer en meer aangewezen op onszelf en onze directe omgeving, en dat zorgt ervoor dat we dit zo comfortabel mogelijk willen ervaren. Nu die exotische vakantie naar de andere kant van de wereld er voorlopig niet in lijkt te zitten, kunnen we het exotische naar huis halen. Een mooie overkapping in combinatie met een degelijke blokhut zorgt voor het vakantiegevoel in eigen tuin! Door de expert in houtbouw in Groningen en Friesland worden steeds meer mensen blij gemaakt met dat stukje luxe en comfort bij huis waar ze juist nu zo hard aan toe zijn.

De juiste blokhut

Om te achterhalen wat de juiste blokhut voor u is, wordt uw volledige situatie bekeken en met u doorgenomen. Zo wordt vastgesteld waar u de blokhut op maat voor wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld als opslag, hobbyruimte of gastenverblijf. Wilt u hierbij een overkapping, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wel is dan van belang waar voor die overkapping wordt gebruikt, om de fietsen onder te stallen, of met de familie van een zomerse barbecue te genieten, het kan allemaal. Misschien heeft u al een heel duidelijk beeld van wat u graag wilt, of wenst u hierin enige begeleiding. Van de eerste ideeën tot de laatste details, alles gaat op de manier zoals dat het best bij u past.

Andere projecten

Mocht u toch specifiek op zoek zijn naar een heel ander houtbouw project, dan kunt u ook daarvoor terecht bij Fries Houtbouw. Denk bijvoorbeeld aan een carport, schuur op maat, of veranda, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Zowel een kant en klaar opgeleverd project, als een bouwpakket waar u zelf naar hartenlust mee aan de slag kunt, uw droom kan deze zomer gerealiseerd worden.

https://www.frieshoutbouw.nl/