Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kijk jij er tegenaaan?

Botox en fillers zijn geen nieuw fenomeen in 2017. Voor sommige mensen is het helemaal hun ding en die zien hun hele lichaam als botox zones en andere vinden het afschuwelijk en zullen het nog niet gebruiken als hun leven er van af hing. Maar hoe gaat alles nou precies in z’n werk? Wat is het en hoe wordt het toegepast?

You either hate it of love it. Dat is een beetje hoe de meningen tegenwoordig zijn verdeeld. Hoewel iedereen weet dat botox in het gezicht gespoten wordt, zijn maar weinig mensen bekend met het feit dat er ook gezicht fillers zijn. Dat je er jonger uitziet door botox is op zich niks nieuws. Of je er ook daadwerkelijk mooier van wordt is een mening. Maar zijn er nou ook echt gevaren aan het gebruiken van botox?

Botox op zich is giftig. Het is een eiwit dat aangetroffen wordt in voedselvergiftiging en kan ernstige gevolgen met zich mee nemen. Dit is alleen het geval op het moment dat je het eet. In het nieuws komt botox vaak in een slecht daglicht gezet. Vaak zijn de mensen die hier iets over schrijven de personen die tegen dit soort operaties zijn maar er relatief weinig van af weten. Het in de huid brengen van botox brengt geen gevaren met zich mee. Het is wel van belang dat de toepassing op een correcte manier wordt uigevoerd. Het is de bedoeling dat de juiste hoeveelheid wordt gebruikt en deze niet wordt overschreden. Het is hierom belangrijk dat u botox laat injecteren bij een specialist. Na 3 tot 6 maanden is de botox vaak uitgewerkt en zal vaak opnieuw worden geplaatst. Het enige nadeel is dat botox niet te lang achter elkaar kan worden toegepast omdat het de huid verdunt en lijntjes eerder zichtbaar worden. Behalve een stereotype beeld dat door sommige mensen gecreëerd is, zijn er dus niet echt gezondheidsgevaren aan botox.

http://faceland.nl/