Ace Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Educatieve én uitdagende werkboeken voor rekenen

Bent u op zoek naar een website waar u lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen, kunt bestellen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse soorten oefenmateriaal aan op het gebied van onder meer rekenen, aardrijkskunde, taal, verkeer en geschiedenis. Het lesmateriaal is opgedeeld in verschillende niveaus en is additioneel en verdiepend voor leerlingen op de basisschool, van groep één tot en met groep acht. Met de opdrachten worden de kinderen op een leuke én uitdagende manier uitgedaagd zelfstandig te werken. Ongeacht het niveau waar een leerling op zit: Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt het juiste lesmateriaal voor iedere student.

Spelenderwijs leren rekenen

Veel kinderen kunnen wat ondersteuning gebruiken bij het vak rekenen. En hoe leert een kind nu beter dan met educatief én leuk lesmateriaal? Met de werkboeken voor rekenen leren kinderen spelenderwijs de basisvaardigheden van het rekenen, zoals de tafels. Ook krijgen zij toegang tot uitgebreidere lesstof, zoals lessen over het rekenen met diverse eenheden. Aan de hand van puzzels en andere leuke opdrachten wordt de materie begrijpelijk gemaakt. Binnen een mum van tijd hebben de leerlingen alle vaardigheden onder de knie.

Een ruim assortiment aan lesmateriaal voor verschillende vakgebieden

Het assortiment van Educatieve Uitgeverij Kinheim aan lesmateriaal is uitgebreid en beslaat diverse vakgebieden. Weet u al precies naar welke boeken u op zoek bent? Of bent u zich nog aan het oriënteren op de opties? Op de website vindt u een duidelijk overzicht van het verschillende lesmateriaal. Voor alle verkrijgbare boeken kunt u een aantal voorbeeldpagina’s inzien en zo eenvoudig een impressie van de inhoud verkrijgen.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in de aanschaf van educatief lesmateriaal, zoals de werkboeken voor rekenen? Bekijk de mogelijkheden online en ontdek welke opties voor u het voordeligst zijn. Zo kunt u ervoor kiezen een standaard proefpakket te bestellen. Hierbij ontvangt u meerdere boeken uit één serie, uit één vakgebied. Wilt u liever losse uitgaven bestellen? Ook dit is mogelijk. Heeft u vragen of opmerkingen over het lesmateriaal of het plaatsen van een bestelling? Schroom niet en neem contact op met de professionals van Educatieve Uitgeverij Kinheim. Zij helpen u graag verder.

https://www.kinheim.com/