Ace Magazine
Image default
Attracties

4 activiteiten in Parijs die ’s avonds veel leuker zijn

Parijs heet niet voor niets de stad van de lichtjes. Als je al dacht dat Parijs overdag de moeite waard was, dan moet je absoluut wachten tot de avond valt. Er zijn bepaalde dingen op je bucket list die je het best ’s avonds kunt doen, namelijk de volgende.

Bezoekje brengen aan Trocadéro met uitzicht op de Eiffeltoren

Wanneer je in Parijs bent, moet je absoluut een bezoekje aan de Eiffeltoren brengen. Wees eerlijk: anders ben je eigenlijk niet echt in Parijs geweest. Toch willen we daar een kanttekening bij plaatsen. Hoewel de Eiffeltoren boven de stad uit torent, wordt hij pas ’s avonds het echte middelpunt van de stad. Op het uitzichtpunt nabij metrostation Trocadéro heb je het beste uitzicht op de verlichte toren.

Een rondvaart maken over de Seine

Wat is er leuker dan de stad per boot verkennen? Tijdens je citytrip en bezoek aan Disney is dit het moment om even de voeten te laten rusten en te genieten van het uitzicht. Omdat de stad vooral ’s avonds indruk maakt met alle lichtjes, raden we je aan om ’s avonds deze boottocht te maken.

Genieten van het uitzicht bij de Sacré-Coeur

Als je ergens wilt genieten van goed uitzicht over Parijs, dan moet je absoluut bij de Sacré-Coeur zijn. Deze is gebouwd op een hooggelegen plek. Vanaf hier zie je niet alleen alles van het historische gedeelte van de stad, maar zie je ook het zakelijke centrum liggen.

Terrasje pakken op de Place du Tertre

Niet ver van de Sacré-Coeur ligt het plein genaamd Place du Tertre. Voorheen stond dit plein bekend om de vele kunstenaars die er hun werk uitstalden en portretten maakten van voorbijgangers of toeristen. Tegenwoordig is het vooral een plek waar je in de avond heerlijk kunt genieten van een glas wijn.

https://cryptobenelux.com/2022/07/14/the-walt-disney-company-kiest-voor-polygon/