Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Het record bier drinken verbeteren!

Een biertje drinken?

Het meest gedronken drankje is zonder meer een biertje. Niet allen in Nederland maar waarschijnlijk de hele wereld. Bier brouwerijen zijn in zowat elk land wel gevestigd en iedereen heeft zijn eigen voorkeur qua biermerken. Wanneer de zomer start is een biertje dan het meest bestelde drankje van de Nederlandse terrassen. Maar bier wordt in Nederland ook veel verkocht in kratten. Een krat bier bevat 24 flesjes en is vaak een stuk goedkoper dan op het terras. Wanneer mensen thuis een biertje drinken wordt er ook vaak een drankspel gespeeld. Dit is een gezelschapsspel maar dan met bepaalde opdrachten met drank. Bier is natuurlijk het makkelijkste drankje voor deze spelletjes. Om dit biertje te atten wordt dan ook regelmatig een bierspuit gebruikt! 

Record bier drinken verbreken?

Het record bier drinken verbreken wordt natuurlijk niet gemakkelijk. Maar wij kunnen je wel op weg helpen. Een biertje uit de fles drinken gaat nooit erg snel dat komt gewoon doordat de opening van het flesje te smal is. Hierdoor loopt er te weinig bier door de hals van het flesje om hem echt snel op te drinken. Daarom is er de bierspuit, deze wordt gevuld met bier en heeft minder weerstand. In een aantal seconden is het dus al mogelijk om twee biertjes achter over te tikken. De bierspuit is slechts één van de vele mogelijkheden om een biertje sneller op te drinken. Dus laat je niet tegenhouden, bestel dat ding en ga de wedstrijd aan met je vrienden!

Proost op het weekend!

Laten we met zijn allen proosten op het weekend! Het weekend is bij uitstek geschikt om eens lekker los te gaan! En hoe doe je dat nou beter met drankspellen die wij voor jou hebben samengesteld! Weg met Ganzenbord en Risk op jouw vrijdagavond. Zeg hallo tegen De dronken toren en shot spellen! Dit spel is gemakkelijk te spelen en zorgt voor een avond vol vertier. Zorg wel dat jij genoeg alcohol in huis hebt want alles is te gebruiken met een drankspel. Of je nou aan de sterke drank gaat of het speciaal bier, het maakt niet uit! 

 

Gerelateerde artikelen

Muziek op vinyl

Waarom kiezen voor fietsaccu revisie in plaats van een nieuwe accu?

Rijschool Den Haag