Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Drie tips om insecten buiten de deuren te houden

In de zomermaanden kunnen we heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin. Helaas genieten we niet alleen met elkaar, maar komen er vaak een aantal insecten bij kijken. De insecten leven in de natuur en komen in de zomermaanden tot leven in Nederland. De muggen kunnen zorgen voor geïrriteerde bultjes op je lichaam en maken een vreselijk zoemend geluid. Daarnaast kennen we in Nederland ook de wespen. Zet een klein beetje eten op tafel buiten en de wespen komen er meteen op af. De wespen kunnen zorgen voor vreselijke bulten op het menselijk lichaam. De insecten houden we het liefst allemaal buiten de deur, maar hoe doe je dat? Lees snel verder en ontdek onze drie tips. 

1. Anti-insectenspray 

De welbekende insectenspray zorgt ervoor dat insecten uit jouw buurt blijven. Een bepaalde geur van de spray trekt geen insecten aan. Er zijn verschillende soorten sprays verkrijgbaar. De ene spray wordt in de ruimte gespoten, waardoor er geen insecten worden aangetrokken. Een andere insectenspray spuit je op je lichaam. De insecten zijn dan wel aanwezig in de ruimte, maar prikken jou niet. Ontdek welke anti-insectenspray geschikt is voor jou. 

2. Klamboe en horren 

De insecten leven buiten. In de natuur is het bijna onmogelijk om aan de insecten te ontkomen. Je kunt wel voorkomen dat de insecten in jouw woning komen. Dan heb je overdag wellicht last van de insecten, maar kan jij ’s avonds ongestoord de nachtrust tegemoet gaan. Door middel van horren in de woning, komen er geen insecten binnen. Je kunt de ramen open zetten voor frisse lucht, zonder dat er ongewenste insecten naar binnenkomen. Zijn de insecten de woning toch onopgemerkt binnengekomen? Dan hebben we als laatste oplossing de klamboe. De klamboe zorgt ervoor dat jij kunt genieten van jouw nachtrust.

3. Houd het huis schoon

De insecten komen op lekkernijen af. Zorg daarom voor een schone woning en laat geen etensresten slingeren. Maak het aanrecht schoon na gebruik. Heb jij gemorst met zoetigheid? Maak het dan meteen schoon, want voor je het weet heb je een plaag met insecten aangetrokken. We adviseren jou om het vuil buiten de woning weg te gooien. In een schone woning voelen de insecten zich al een stuk minder snel aangetrokken.

https://www.careplus-shop.nl/