Ace Magazine
Image default
Zorg

Zeker zijn van de juiste verzekering

Als het om kredietverzekeringen gaat, dan heb je wel heel veel mogelijkheden. Het is daardoor niet altijd even gemakkelijk om te bepalen welke keuze je nu moet maken. Gelukkig hoeft dat niet zo lastig te zijn als het lijkt. Je kan namelijk aan de hand van een aantal factoren heel gemakkelijk bepalen wat voor jou de juiste verzekering is. Die zaken neem je dus altijd mee.

Het aanbod van de verzekeraar

In de eerste plaats kijk je altijd naar wat de verzekeraar te bieden heeft. Zo kan je bijvoorbeeld met Coface werken. Kijk daarbij vooral naar de verschillen in het aanbod. Welke tools worden bijvoorbeeld geboden? Wanneer je je laat verzekeren, wil je meer dan alleen maar dekking van je schade. Je wil er ook zeker van zijn dat er proactief wordt gekeken naar wat de verschillende klanten allemaal wel en niet te bieden hebben. Dit soort zaken kunnen al het verschil maken als je gaat ondernemen. Het is dus ook slim om eerst het hele pakket te bekijken. Zo kijk je niet alleen naar de dekking, maar ook naar de extra’s die geboden worden.

De juiste mate van dekking

Wanneer je hebt ontdekt welke verzekeraar je kan helpen met de zaken die voor jou van belang zijn, kan je ook kijken naar de verzekeraar op zich. Die kan namelijk ook bepalen wat voor jou de beste stappen zijn. Moet je al je klanten laten verzekeren? Of kan je het af met slechts één of enkele debiteuren in de verzekering? Of is het zelfs zo dat je er al klaar mee kan zijn wanneer je alleen maar een enkele opdracht in het pakket laat opnemen? Door helemaal op maat te verzekeren, kan je er ook echt zeker van zijn dat het je niet meer kost dan nodig. Waarbij je dan wel ook zeker bent dat je optimaal gedekt bent.