Ace Magazine
Image default
Woningen

Badkamer renovatie

Bent u op zoek naar een badkamer renovatiebedrijf in Enschede? Bij Sanidutch richten we ons op kwaliteit en maatwerk bij het ontwerpen en installeren van uw nieuwe badkamer. Wij geven altijd prioriteit aan uw wensen en ontwerpen de badkamer van uw dromen.

Advies op maat en topservice 

Als professioneel badkamerrenovatiebedrijf doen wij ook badkamerrenovaties op een kostenefficiënte manier. Ons ervaren team van ontwerpers adviseert u over de materialen, ruimte en wensen. Stel voor het maken van een afspraak een moodboard samen met de stijlen en details die u aanspreken, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat uw nieuwe badkamer uitsluitend volgens uw wensen wordt ontworpen. Met trots laten wij u zien waarom Sanidutch de mooiste badkamers heeft.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste innovaties, ons doel is om onze producten en service constant te verbeteren. Wij investeren daarom voortdurend in de modernste technieken en innovatieve ideeën. Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw oude badkamer er weer prachtig uitziet.

Als u uw badkamer in Twente gaat renoveren, staan wij voor u klaar. Wij doen er alles aan zodat u zich prettig kunt voelen in uw nieuwe badkamer. Wij willen een sfeer creëren waarin u zich prettig en ontspannen voelt. U kunt er ook op rekenen dat wij u adviseren met betrekking tot alle verschillende keuzes die er zijn. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe badkamer!

 

3D tekening van de badkamer

Wij maken een 3D tekening van uw nieuwe badkamer voordat we met de bouw beginnen. Dit 3D model maken wij om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de uiteindelijke badkamer eruit komt te zien. Onze 3D tekening geeft u een nauwkeurige indruk van hoe de badkamer eruit komt te zien. Met onze 3D tekening kunt u uw eigen beslissingen nemen en controleren hoe de afgewerkte badkamer eruit zal zien.

https://sanidutch.nl/