Acemag

Op zoek naar een slotenmaker in Gent?

Dat kan niet zo moeilijk zijn. Een snelle blik op het internet leert dat er heel wat slotenmakers actief zijn voor de regio Gent. Maar een goede slotenmaker uit Gent vinden, die correcte tarieven hanteert én een goede service en vakwerk levert, dat is al een ander verhaal. Wij hebben ons alvast een tijdje geleden Lock-it laten adviseren. Een uitmuntende slotenmaker uit Gent, die ons snel heeft gedepanneerd en waarbij de rekening uitstekend meeviel. Een aanrader!

Een slotenmaker uit Gent met een fikse meerwaarde

Nadat de slotenmaker was gepasseerd, zijn we eens verder op de website van Lock-it gaan kijken. Blijkt dat deze slotenmaker uit Gent ook gespecialiseerd is in de totale beveiliging van uw woning. Zij analyseren waar de zwakke punten zitten en komen dan met mogelijke verbeterpunten. Het kan daarbij gaan om beveiligde deuren, bijkomende sloten, raambeveiliging of een andere oplossing. Momenteel hebben we niet het gevoel dat we daar nood aan hebben, maar het is wel fijn om weten dat deze uitstekende slotenmaker uit Gent, nog meer in zijn mars heeft mocht het nodig zijn.

Een geforceerd slot

Toen we met een geforceerd slot werden geconfronteerd en onze eigen woning niet meer binnen konden, hebben we een bevriend koppel gecontacteerd die onlangs hetzelfde hebben meegemaakt. Zij schoven de naam van Lock-it naar voren. Deze slotenmaker uit Gent was razendsnel ter plaatse, heeft ons slot vakkundig vervangen en de rekening viel al bij al goed mee. Hoewel het al redelijk laat was, hebben we nog geen 30 minuten moeten wachten. Bij Lock-it weten ze duidelijk van aanpakken.

Slotenmaker uit Gent die vakwerk levert

Om nog even terug te komen op de bewuste avond en de service van Slotenmaker Lock-it. Het viel ons op dat het slot werd vervangen zonder ook maar schade aan de deur en de deurlijsten. Dat blijkt niet echt evident te zijn en we hebben al andere verhalen gehoord. Bij Lock-it weten ze echt wel waar ze mee bezig zijn. Bovendien is deze slotenmaker niet enkel in Gent actief, maar ook in Maldegem, Eeklo, Brugge, Knokke & Oostende. We hebben deze slotenmakerspecialist ondertussen dan ook al aan heel wat andere mensen aangeraden. Bovendien zijn ze ook aangesloten bij de Vlaamse Slotenmakers Unie als erkend lid die de belangen van de sector vertegenwoordigt.

Alles wat u in een slotenmaker zoekt

Wij hebben in elk geval de slotenmaker voor de rest van ons leven gevonden. We hopen er nooit meer beroep op te moeten doen, maar een ongelukje of een gebroken sleutel kan natuurlijk altijd voorkomen. Wij zijn alvast super tevreden over de service van de slotenmaker uit Gent en hebben dat ook op Google laten weten. Een positieve review is snel gegeven en als er vakwerk wordt geleverd, mag dat geweten zijn. Bent u dus op zoek naar een slotenmaker in Gent, dan hoef je niet meer op het internet op zoek en je deur te riskeren, maar kunt u beter gelijk naar Lock-it bellen. Snel, vakkundig en betaalbaar: wat zoekt u nog meer in een slotenmaker?

https://www.slotenmakerlock-it.be/slotenmaker/gent