Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Mobiele airco aanbieding voor de zomer!

Hoe is MobieleAircoAanbieding.nl begonnen?

Mobieleaircoaanbieding.nl is een website waar mobiele airco’s worden verkocht en/of verhuurd. De website is opgericht door twee jonge scholieren die zagen dat er elk jaar een tekort is aan mobiele airco’s in de Nederlandse maatschappij. De twee jonge ondernemers willen de beste mobiele airco aanbieden voor de laagste consumentenprijs. De bedoeling is dat er elk jaar gekeken wordt naar de best mogelijke airco tegen een schappelijke prijs. Elk jaar zullen er ook daarom verschillende mobiele airco aanbiedingen online aangeboden worden. Door geen gebruik te maken van een fysieke winkel hopen de twee scholieren zoveel mogelijk kosten te besparen, zodat zij deze airco’s voor een goedkope prijs kunnen blijven aanbieden. 

Voorheengaande jaren waren in verschillende retailwinkels de mobiele airco’s erg schaars en op een gegeven moment helemaal uitverkocht op de Nederlandse markt. Voor Mobiele Airco Aanbieding is het de uitdaging om dit niet meer te laten gebeuren en elke consument de kans te geven om een mobiele airco aan te schaffen tegen een aanbiedingsprijs. Dit jaar zal het eerste jaar zijn voor de twee scholieren dat zij de online verkoop van mobiele airco’s zullen gaan starten. 

Een mobiele airco huren

Bij MobieleAircoAanbieding.nl is het ook mogelijk om een mobiele airco te huren. Op dit moment zijn er pas een paar retailers die zich bezig houden met het verhuren van mobiele airco’s. MobieleAircoAanbieding.nl gaat zich ook erg richten op het verhuren van mobiele airco’s aan consumenten en/of bedrijven. Zij zien het verhuren van mobiele airco’s als een grote kans, omdat Nederlanders vaak maar even een mobiele airco nodig hebben en niet altijd een opslag plek hebben om de mobiele airco op te bergen. Het verhuren van een mobiele airco gaat gemakkelijk en snel. De mobiele airco zal thuis worden geleverd en ook weer thuis worden opgehaald. De huurder hoeft alleen een bepaald bedrag te betalen om er een te huren. Verder wordt alles geregeld door MobieleAircoAanbieding.nl. Zo heeft de consument er geen onderhoud aan en kan hij/zij toch genieten van een gekoelde woning. 

Voor bedrijven gaat het huren van een mobiele airco net even wat anders. De bedrijven sluiten een contract af met MobieleAircoAanbieding.nl en betalen maandelijks een fee om te kunnen worden voorzien van een mobiele airco wanneer er een bepaalde buitentemperatuur wordt bereikt. Zo zijn de bedrijven altijd gegarandeerd van een gekoelde werkruimte en kan het personeel tevreden onder goede arbeidsomstandigheden doorwereken. De scholieren zijn zeer enthiousiast om dit jaar van start te gaan!

https://mobieleaircoaanbieding.nl/