Coronacrisis? Renoveer uw interieur of tuin met een Kunsthaag

Coronacrisis? Renoveer uw interieur of tuin met een Kunsthaag

  • mei 14, 2020
  • 0 comments

Door de huidige toestanden kunnen of gaan veel mensen niet op vakantie helaas. Het blijkt dat het interieur en tuin nu opgeknapt gaat worden nu daar wat meer tijd voor is. Renoveer uw interieur of tuin door er meer kunstgroen te plaatsen, dit is een echte trend momenteel en u kunt dit gewoon online bestellen.

De Kunsthaag voor Interieur en buitengebruik

De Kunsthaag is uitermate geschikt voor het interieur en dit zal verrassend mooi staan aan de wand en is veilig te noemen omdat de hagen vlamdovend zijn. Maar wij raden altijd aan om bij grootgebruik de brandweer in te schakelen voor advies. Voor buitengebruik als u een saaie schutting of lelijke witte of betonnen muur heeft is dat eenvoudig op te lossen door er een Kunsthaag tegen aan te zetten.

Geen onderhoud en Diervriendelijk

Hiermee heeft u een onderhoudsarme oplossing en het hele jaar door een groene tuin, het trekt ook geen insecten aan en is diervriendelijk, dus veilig voor uw huisdier! Tevens is het voordelige en duurzaam omdat de hagen lang meegaan, u hoeft niet meer te knippen en met tuinafval te sjouwen. En u kunt dus rustig een tijdje afwezig zijn, als u een vakantiewoning heeft, dan komt u terug en hoeft niets meer te snoeien.

Steeds meer worden onze Kunsthagen ontdekt en enthousiast gebruikt voor interieur of in de tuin, wij ontvangen dan ook hele mooie foto’s, er wordt veel creativiteit gebruikt.

Zo heeft KunsthaagEU een kunsthaag op rol met de afmeting 1×3 meter, of kunsthaag tegels van 50x50cm of een Jungle Wandmat met een afmeting van 1x1meter. Of kies voor een Harmonica Kunsthaag die uitschuifbaar is, de Rosal is voorzien van 70 ledlapjes, gezellig voor ‘s avonds toch?

Wanddoek van PVC, steeds meer te zien in tuinen

De wanddoeken van PVC worden eveneens steeds populairder, een tuindoek maakt het helemaal af in de zithoek. Met om de 30cm hang ogen en 510 grams pvc doek, een mooi stevig en groot doek te noemen. In onze webshop zijn de verschillende prints te zien.

Mocht u dus dit jaar niet op vakantie gaan door de huidige situatie, knap dan de tuin of interieur op met meer groen. U zult hele positieve reacties ontvangen en het staat echt heel gezellig. Bovendien GEEN onderhoud, bij viezigheid eenvoudig te reinigen.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om voorbeelden te bijken en te bestellen www.kunsthaag.eu.

 

 

 

https://kunsthaag.eu/