Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Deze winkel denkt met je mee bij het uitzoeken van galajurken

Een galajurk koop je niet elke week. Als je er eentje nodig hebt wil je dan ook voorzien worden van een goed en deskundig advies. Bovendien wil je voor een speciale gelegenheid een bijzondere jurk, die jouw perfect past en je er op je best uit laat zien. Bij Opaack Galerie in Rotterdam werken stylistes met ruim 20 jaar ervaring, die jou zullen helpen bij het uitzoeken van de meest perfecte galajurken. Bovendien wordt je jurk na een uitgebreide passessie door een door jou uitgekozen coupeuse direct ter plaatse voor je vermaakt. Een unieke service die alleen deze winkel biedt. Je kunt je jurk dus direct mee naar huis nemen en hebt niet te maken met lange levertijden.

Een zeer ruim assortiment aan galajurken

De winkel biedt een zeer ruim assortiment feestelijke gelegenheidskleding. Ze zijn dan ook grootste winkel van Rotterdam. Zo hebben ze ruime keuze in galajurken, cocktailjurken en avondjurken. Maar ook feestelijke mantelpakjes en een selectie basic bruidsjurken ontbreken niet in hun collectie. Voor elke speciale gelegenheid vind je er dan ook een geschikte jurk. Er zijn altijd honderden galajurken op voorraad, in verschillende stoffen, kleuren, modellen en lengtes. Elke maand wordt de collectie weer aangevuld en uitgebreid, dus ook de laatste trends zijn altijd verkrijgbaar.

Bezoek de prachtige winkel

De winkel is gelegen in het centrum van Rotterdam, en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of in de aan de overzijde van de straat gelegen Kip garage. Bovendien is het niet nodig vooraf een afspraak in te plannen. De winkel geopend op alle dagen van de week, met uitzondering van de maandag. Dus ook op zondag ben je van harte welkom om je te laten voorzien van een deskundig advies om de juiste galajurk te kunnen vinden. En als je dan toch in Rotterdam bent, kun je dit meteen combineren met een dagje shoppen in de Koopgoot!