Ace Magazine
Image default
Links / Index

Visgraat tegels voor in het toilet

Aan het oriënteren voor nieuwe tegels in het toilet? Misschien zijn visgraat tegels wel iets voor jou! Dit motief is op dit moment populair om o.a. in het toilet, de badkamer en in de keuken te gebruiken. Het visgraatmotief geeft een toilet direct een luxe uitstraling en is bovendien vrij van onderhoud. Hieronder lees je alles over deze mooie tegels: wat het is, waarom dit motief ideaal is voor in het toilet, de diverse combinaties die je kunt maken en alles over de populaire kleuren op dit moment. 

 

Wat is een visgraat tegel precies?

Visgraat tegels zijn ook wel langwerpige tegels die in een visgraatmotief worden gelegd. Bij dit motief wijzen de lijnen diagonaal naar de hoeken van de ruimte. Oorspronkelijk werd het visgraat motief bij parket en laminaat in woonkamers gelegd. Tegenwoordig is de visgraat tegel enorm populair om in keukens, badkamers en in toiletten te gebruiken. Met dit mooie motief zal de ruimte, hoe klein het ook is, direct luxe uitstralen en hier wil je dan ook veel tijd doorbrengen. 

 

Ideaal motief voor in het toilet 

Een visgraat tegel motief in het toilet heeft diverse voordelen. Wanneer een toilet klein is oogt het dankzij het motief met visgraat groter. Dit komt door de diagonale lijnen die naar de hoeken wijzen. Hoe klein jouw toiletruimte ook is: een visgraat tegel is altijd een goed idee! Naast dat de ruimte optisch groter lijkt, krijg je ook direct een chique hotel gevoel. Het is een tegel die weinig tot geen onderhoud nodig heeft en is bovendien in vele felle, pastel, donkere en naturel kleuren verkrijgbaar. 

 

Diverse combinaties met visgraat tegels 

Je kunt een visgraat tegel niet alleen op de vloer plaatsen, maar ook op de wanden in het toilet. Hierdoor kun je alle kanten op! Daarnaast is het ook leuk om met andere soorten tegels te spelen in een ruimte als het toilet. Je kunt de visgraat tegel dan ook gemakkelijk met andere tegels combineren. Ga bijvoorbeeld voor een visgraat achterwand en kies andere tegels voor op de vloer. Of ga voor een visgraat motief op de vloer en kies voor op de wanden voor een ander tegelsoort. Daarnaast kun je ook juist de wanden met een visgraatmotief betegelen. Dit staat mooi in combinatie met mooie marmer tegels voor op de vloer. Zoals je ziet zijn de diverse combinaties oneindig! 

 

Populaire kleuren voor visgraat tegels

 

Visgraat tegels zijn populair om in het toilet te gebruiken. Door de populariteit van deze tegel zijn er een groot aantal kleuren verkrijgbaar bij Afium.nl. Hou je van donkere kleuren waardoor het toilet er direct luxe uitziet? Ga dan voor diepblauwe, diepgroene of zwarte visgraat tegels. Wanneer je juist rust wil creëren in het toilet dan kun je voor lichte en nude kleuren gaan. Ga dan voor kleuren als wit, beige, zand of taupe kleurige visgraat tegels. Mag het toilet van jou wel lekker kleurrijk zijn en daarom felle tegels krijgen? Waarom ga je dan niet voor kleuren als geel, oranje, roze of rood? Alles is mogelijk met tegels in visgraatmotief! 

 

https://afium.nl/tegels/visgraat-tegels.html