Ace Magazine
Image default
Internet

Tips voor beleggen in Bitcoin en andere cryptocurrencies

Ik ben geen cryptocurrency-expert. Als ik mijn kennis van crypto zou beoordelen van 0 tot 100, zou ik het ongeveer een 3 geven. Maar omdat de meeste mensen ongeveer 0,2 zijn, betekent dit dat ik 15 keer slimmer ben dan jij over het onderwerp en, hoewel ik Ik begrijp nauwelijks hoe de shit werkt, ik ben gerechtvaardigd om advies te geven.

Het is niet wat je weet, maar hoeveel je kunt doen alsof je weet wanneer je praat met mensen die nog minder weten dan jij. Dat is hoe verkoop tegenwoordig werkt, toch?

Het doel van dit bericht is niet te doen alsof ik een crypto-savant ben – ik zeg je gewoon dat ik een ezel ben over dit onderwerp – noch is het om je een aantal basisinstructies te geven over het kopen van Bitcoin, Ethereum of iets anders. Je kunt overal op internet know-how-alls en generieke handleidingen vinden.

In plaats daarvan vond ik het cool om een ​​paar dingen te delen die ik tot nu toe heb geleerd in mijn duik in cryptocurrency – waarvan de meeste meer handel / marktgericht zijn dan specifiek voor crypto – en misschien een paar misvattingen ophelderen.

Daarnaast twijfelde ik of bitcoin future betrouwbaar is, maar dat blijkt toch zo te zijn.

Diversifieer niet omwille van het.

Dit wordt een behoorlijk impopulair advies. Overal op internet vind je mensen die je vertellen dat je niet al je eieren in één mandje moet doen. Dit geldt voor vrijwel elk type investering. Het is zeker waar in sportspeculatie; DFS-spelers wordt verteld om hun spelersblootstelling en sportweddenschappen te diversifiëren om hun weddenschappen af ​​te dekken.

Ik geloof niet dat dit slim is. De enige reden waarom u moet diversifiëren, is om meer geld te kunnen investeren en een lager ROI met meer volume te kunnen overwinnen om meer winst op lange termijn te behalen.

Ik zal DFS als voorbeeld gebruiken, want dat is mijn expertise. Als je denkt dat Michael Thomas deze week de beste ontvanger is, moet je zoveel geld aan Thomas hebben als je wilt. Het is een grote variatie om niet te diversifiëren, wat de reden is waarom mensen het vermijden – het voelt shitty om grote schommelingen te hebben – maar het zal op de lange termijn leiden tot de grootste ROI (als je gelijk hebt).

Marktkap doet er meer toe dan de muntprijs.

Een vriend van me zag dat ik wat vroege handelssuccessen had – meestal alleen het resultaat van een bullmarkt voor altcoins en een paar gelukkige bewegingen – en vroeg of hij me wat geld kon geven om te beleggen. Ik stemde toe, en dus is hij geïnteresseerd geraakt in de ruimte en heeft hij zijn eigen suggesties voor transacties. In het begin waren dat vaak: “We moeten XYZ kopen omdat het minder dan $ 1 is.”

Dit is de meest voorkomende fout die ik zie gemaakt door degenen die nieuw zijn bij crypto. De prijs van munten is alleen relevant na verrekening van de circulerende voorraad. Het aantal munten vermenigvuldigd met de prijs van die munten is de totale marktkapitalisatie voor het token, en dat is wat er echt toe doet. Wanneer u een munt koopt, moet u zich echt op de prijs van de munt richten, maar op welk percentage van die totale marktkapitalisatie u koopt.