Ace Magazine
Image default
Huishoudelijk

Verschillende soorten keukenbladen

Er zijn verschillende soorten keukenbladen. Elk keukenblad kent zijn eigen voor- en nadelen. In deze blog zijn de voor- en nadelen van verschillende keukenbladen te lezen

 

Composiet keukenblad

Een composiet keukenblad is een werkblad dat gemaakt is uit natuursteen. Een composiet werkblad is leverbaar is verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor is dit keukenblad passend voor iedere keuken. Dit is dan ook de reden, waarom een composiet een van de populaire werkbladen is.

 

Corian keukenblad

Corian is een keukenblad dat duurzaam en zeer hygiënisch is. Dit materiaal is erg veelzijdig. Dit materiaal is daarbij ook naadloos te verwerken in ieder gewenst formaat. Dit verklaart ook waarom het materiaal vaker terug te vinden is in een werkblad, bar, spoelbak, achterwand of gewoon in de hele keuken.

 

Graniet keukenblad

Een graniet keukenblad geeft een luxe en unieke uitstraling. Graniet is een bijzonder duurzaam product. Graniet is in veel verschillende steensoorten en kleurtinten verkrijgbaar.

 

Kunststof keukenblad Ook is kunststof door de jaren heen steeds een beetje verder ontwikkeld. Ze zijn ontzettend makkelijk in onderhoud en kras- en stootbestendig. Je kunt ze in verschillende soorten modellen krijgen. In allemaal verschillende kleuren, materialen, structuren. Je hebt ook nog een duurzame keuze. Bij de productie van deze bladen zijn minder uitlaatgassen vrijgekomen. Dit is dan beter voor het milieu.

Keramiek keukenblad Keramieken keukenbladen zijn tegenwoordig helemaal hot. Dit is dan ook geen verrassing natuurlijk. Ze hebben praktische eigenschappen. Je krijgt er nauwelijks krassen op te zien, hij kan erg goed tegen hitte en tenslotte is het keukenblad vlekbestendig. Het enige nadeel van een keramieken keukenblad is dat ie niet stootbestendig is. Als je er iets te hard met iets zwaars tegenaan komt, is het mogelijk dat er een stuk afbreekt. Zorg dus dat je er mee oppast.

Ik hoop dat je na dit artikel een beter inzicht hebt in de verschillende soorten keukenbladen. Voor meer informatie kun je een review lezen met betrekking tot de keukenbladen. Kies vooral diegene wat het beste bij jou en je keuken past!

 

Gerelateerde artikelen

HALOGEEN VERVANGEN DOOR LED GU10

Waarom Kopen Zo Veel Mensen Een Dyson Stofzuiger? Een Aantal Redenen

Energielabel A/B maakt het verschil voor elektrische boilers van Wesen.