Ace Magazine
Image default
Entertainment

Spannende escape room in Enschede voor jong en oud

De escaperoom in Enschede zal je niet zo snel vergeten. Ongeacht je leeftijd is de escaperoom een hele belevenis. Er raast namelijk een vloek over de boerderij. Hierdoor staat het boerenbedrijf op het punt om in te storten. Zo staat bijvoorbeeld de hele melkproductie stil. Met jouw hulp is het mogelijk om de vloek weg te drijven. Om de oplossing te vinden moet je wel optimaal gebruik maken van hersens. Dit raadsel is namelijk niet zo maar op te lossen. De puzzels in de escaperoom in Enschede dienen namelijk binnen een uur opgelost te worden. Lukt het jou om de oplossingen te vinden?

Mogelijkheden

Het leuke aan de escaperoom in Enschede is dat het geschikt is voor iedereen. Al ben je jong of oud, het maakt niks uit. De moeilijkheidsgraad van de escaperoom ligt namelijk aan de leeftijden van de deelnemers. Zo heeft iedereen plezier van de escaperoom in Enschede. We hebben zelfs nog een geheel aparte room voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 13 jaar wordt de escape room dus hier en daar wat aangepast. Op die manier blijft het leuk voor iedereen. Doormiddel van het spannende verhaal die bij de escaperoom hoort wordt er al snel een goede stemming gecreëerd. Ook leuk aan onze escaperoom is dat je er een arrangementen aan verbonden zitten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om daarna nog te babbelen onder het genot van een kop koffie en een stuk appelgebak. Zo kan je een bepaalde gelegenheid compleet vieren.

Reserveren

Een escaperoom in Enschede reserveren is zo gedaan. Je kan via het contactformulier op de site reserveren. Het is nota bene wel belangrijk om de leeftijd van de kinderen te vermelden. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je een aantal vragen? Stel die dan ook gerust. We zien je graag tegemoet bij de escaperoom in Enschede.Gerelateerde artikelen

Percussie workshop Rotterdam op locatie

Slots Spelen op het Internet

De vernieuwde Lotto