Ace Magazine
Image default
Dieren

Zoek je een dierenwinkel bij jou in de buurt?

Pets&Co is een dierenwinkel organisatie met vestigingen door heel Nederland. Ben je op zoek naar een dierenwinkel bij jou in de buurt? Alle vestigingen van Pets&Co zijn te vinden op de website Petsenco.nl. Via de zoekmachine in de website kun je snel en eenvoudig zien of er een Pets&Co vestiging bij jou in de buurt zit. Iedere vestiging beschikt over een groot assortiment aan producten voor allerlei soorten huisdieren. Alle medewerkers van Pets&Co zijn echte dierenliefhebbers en hebben dan ook veel kennis over dieren.

Heb je advies nodig over het gebruik van bepaalde producten voor jouw huisdier?

Bij de Pets&Co dierenwinkels kun je niet alleen terecht voor producten, maar ook voor persoonlijke tips en / of adviezen die voor jouw persoonlijke situatie gelden. Heb je bijvoorbeeld een vraag over de juiste opvoeding, voeding of een bepaald product? Dan helpen wij je graag. Heb je een huisdier met gedragsproblemen? Ook dan staan we graag voor je klaar en helpen we je graag met het zoeken naar een juiste oplossing. Elk dier is namelijk uniek en heeft dan ook een unieke verzorging nodig.

Pets&Co dierenwinkels

Zoals hierboven al aangegeven, hebben we ook een gezamenlijke website. Hier kun je alle Pets&Co dierenwinkels vinden maar hier vind je elke maand ook weer leuke nieuwsberichten en tips / adviezen uit de dierenbranche. Weet jij bijvoorbeeld al dat de Labrador Retriever het meest populaire hondenras is onder de Nederlanders? Naast alle berichten op onze website Petsenco.nl, versturen we elke eerste zondag van de maand ook een leuke nieuwsbrief. Via onze website kun je je voor deze nieuwsbrief aanmelden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de dierenbranche.

Pets&Co folder

Bijna elke maand wordt er een nieuwe Pets&Co folder uitgebracht vol met super leuke aanbiedingen. Vaak wordt er ook een thema gekozen, bijvoorbeeld een zomerfolder, dierendagfolder, feestmaandfolder, etc. Deze thema folders staan dan vol met producten die met dit thema te maken hebben. Zo vind je bijvoorbeeld in een hengelsportfolder alleen maar producten die te maken hebben met de hengelsport zoals hengels, visvoer of aas. Ook staat er in elke folder weer een leuke puzzel. Wanneer je deze puzzel hebt ingevuld, komt hier een oplossing uit. Deze kun je via de website aan ons doorsturen en zo maak je automatisch kans op een Pets&Co tegoedbon van 25 euro. Deze kun je besteden bij een Pets&Co dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Pets&Co dierenwinkel organisatie op Facebook

Natuurlijk heeft ook Pets&Co een Facebookpagina. Net zoals op de website, plaatsen we hier geregeld leuke video’s en berichten die te maken hebben met de dierenbranche. Daarnaast maken we via onze Facebookpagina de puzzelwinnaars bekend. Like onze Facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurd in de huisdieren wereld.

Kortom, jouw huisdier verdient alleen de allerbeste zorg. Kom dan ook snel naar een van onze Pets&Co vestigingen. Wij staan voor jouw en je huisdier klaar.

http://petsenco.nl