Acemag

Koffers op maat

Wij verkopen producten voor de industrie. De accountmanagers die werkzaam zijn voor mijn bedrijf gaan met dit product op zak op pad, op bezoek bij klanten of potentiele klanten. Des te prettig is het dus om zeker te weten dat het product veilig in een koffer vervoerd kan worden. Daarnaast is het natuurlijk ook van groot belang dat de koffer een aantrekkelijk uiterlijk heeft en het product op de juiste wijze presenteert.

Vandaag vertel ik meer over de koffers op maat die Insolpa produceert. Ik ben namelijk enorm te spreken over dit bedrijf!

Meest kostbare eigendommen

Ik vind het zo fijn dat dit bedrijf koffers op maat produceert, omdat de producten de meest kostbare bezitten van mijn bedrijf zijn. Als ik iets niet wil is het wel dat de producten niet op de juiste manier weergegeven worden of beschadigd raken tijdens het vervoer. Doordat Insolpa maatwerk levert, liggen de producten goed en veilig opgeborgen in een koffer. Hier vind je de volgende koffers die speciaal voor jou op maat worden gemaakt:

Aluminium koffer

Zo is het mogelijk om te kiezen voor een aluminium koffer. Wanneer je hier voor kiest, ben je verzekerd van een slagvaste en sterke koffer. Deze worden in standaardmaten geleverd, maar ook in een specifieke maat naar wens. Het formaat is helemaal aan jou! Ik heb voor deze koffers gekozen, want ze zijn ideaal voor gebruik door mijn vertegenwoordigers. Daar hebben we het bedrijfslogo op laten maken, ideaal. Bovendien zien zowel de binnenkant als de buitenkant van de koffer er onwijs netjes uit.

Presentatiekoffer

We hadden ook kunnen kiezen voor een presentatiekoffer. Dit is een koffer waar je het logo op verwerkt, waardoor de koffer bijdraagt aan het vergroten van de naamsbekendheid van het bedrijf. Wist je dat het de producten ook daadwerkelijk meerwaarde geeft? U kunt de kernboodschap van uw product immers beter overbrengen op huidige en nieuwe klanten. Dankzij een presentatiekoffer op maat kan er qua materiaal bij de eerste ontmoeting echt niks meer mis gaan.

Koffer interieur

Je kunt hier niet alleen een koffer op maat laten maken, maar ook een koffer interieur. Dat is namelijk ook een belangrijk onderdeel waar goed over nagedacht moet worden. Zo moeten de producten tijdens transport veilig op hun plek blijven liggen, maar ook shinen bij de presentatie. De producten moeten immers zo gepresenteerd worden dat de klant geïnteresseerd is in de producten die onze vertegenwoordigers presenteren.

Ik ben onwijs fan van de koffers op maat van Insolpa en ga hier zeker nog vaker een bestelling plaatsen. Echt zonder twijfel!

https://insolpa.com/