Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Welke kinderopvang in Zwolle kies jij?

Ben jij op zoek naar een kinderopvang in Stadshagen? Is het zover en mag jouw zoon of dochter naar de kinderopvang? Dan wil je erop kunnen vertrouwen dat je kind goed verzorgd wordt, met plezier dagelijks naar de kinderopvang in Zwolle gaat en ook zeker met een grote glimlach weer naar huis gaat. Daar kun je elke dag weer op rekenen bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen. Dit KDV staat bekend om persoonlijke aandacht en ontwikkeling voor ieder kind en een fijne, professionele begeleiding.

Ruime opvangtijden en maatwerk

Veel ouders kiezen voor deze kinderopvang in Zwolle om de volgende redenen:

  • Ruime opvangtijden van 06:30 tot 19:00 uur;
  • Flexibele opvang, omdat ze begrijpen dat je niet altijd op hetzelfde tijdstip elke dag aanwezig bent;
  • De laagste prijs voor kinderopvang in Zwolle;
  • Altijd een 4 ogen principe op de groep;
  • Maatwerk voor jouw kind met een eigen ontwikkelplan;
  • Camerabewaking en een beveiligde toegangsdeur.

Daarnaast beschikt dit KDV over drie locaties verspreidt door Stadshagen en Holtenbroek en hebben ze een centrale ligging in Zwolle. Hierdoor zijn de kinderdagverblijven in de Sterrenkroos, Zwaardvegerstraat en Holtenbroek goed bereikbaar en ook vanuit Zwolle-Zuid komen er kinderen naar deze kinderopvang in Zwolle. Dat zegt genoeg over de kwaliteit en fijne sfeer!

Ook het beste voor jouw kind?

Voor welke kinderopvang in Zwolle je ook kiest voor jouw kind, op één van de drie locaties van kinderdagverblijf De 7 Dwergen wordt jouw kindje met een warm hart ontvangen, elke dag weer. Is dat wat u zoekt? Een deskundige kinderopvang die elke dag persoonlijke aandacht heeft voor jouw kind en al spelenderwijs zorgt dat jouw kindje op sociaal, motoriek en inzichtelijk vlak geprikkeld wordt? Dan zit hij of zij helemaal goed en fijn bij De 7 Dwergen.

Bekijk de website van De 7 Dwergen voor meer informatie en de adressen per KDV locatie. Een kinderopvang in Zwolle die zorgt voor maatwerk per kindje en altijd een veilige en vertrouwde omgeving biedt. Want dat is de basis voor ieder blij kind.

https://www.de-7-dwergen.nl/

Gerelateerde artikelen

Opblaasbaar bubbelbad

Kies voor een social media marketing bureau met de nodige kennis en ervaring

Waarom Schuurbiers de expert in keukens Zeeland is