Acemag

Welk merk trailer moet ik kopen?

Wanneer u een paard heeft, moet u natuurlijk ook een trailer hebben waarmee u dit paard kunt vervoeren. Maar het vinden van een merk waarvan de trailers precies aan uw wensen voldoen, is nog best een taak op zich. De vraag ‘welk melk trailer moet ik kopen?’ is vast al wel eens door uw hoofd gegaan. Het ene merk is duurder en produceert luxe trailers, terwijl weer een ander merk luxe minder belangrijk vindt, maar het comfort van het paard zo veel mogelijk voorop stelt.

In dit artikel laten we u kennis maken met 4 merken die wij hoog in het vaandel hebben staan. Doordat wij al tientallen jaren paarden houden, hebben we al veel ervaren met trailers van verschillende merken. Maak kennis met de trailer van Brian James, Anssems, Cheval Liberte en Ifor Williams.

Brian James trailers

Brian James trailers komen uit het hartje van Engeland en worden al meer dan 20 jaar geproduceerd. Alle trailers zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan verschillende behoeften. Zo voldoen ze aan de behoeften van de autoliefhebber én aan de behoefte van de zakelijke professional.

Wat centraal staat bij dit merk? Duurzame trailers die een laag gewicht hebben. Doordat de trailers uit te breiden zijn met vele opties, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Anssems trailers

Anssems is een merk dat al jarenlang werkzaam is in dit vak, al sinds 1977. Alle Anssems trailers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt middels gebruik van de nieuwste technologieën. Bovendien wordt er tijdens het produceren van de trailers heel nauwkeurig gewerkt. Daardoor weet dit merk de kwaliteit van de trailers altijd te waarborgen.

Cheval Liberte trailers

Op zoek naar een functionele, robuuste maar veilige paardentrailer? Dan is een van de Cheval Liberte trailers trailers misschien dé oplossing voor uw situatie. Naast functioneel, robuust en veilig zijn de paardentrailers van dit merk ook nog eens heel erg mooi, doordat ze beschikken over een elegant design. Deze paardentrailers zijn dus ideaal voor mensen die naast aan veiligheid, ook veel waarde hechten aan het uiterlijk van een paardentrailer.

Ifor Williams

Het merk Ifor Williams produceert aanhangwagens, paardentrailers en trailers voor vee. Ifor Williams trailers zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Denk hierbij aan een 1, 1,5 of 2 paards trailer. Welke trailer het meest geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van het aantal paarden dat u tegelijkertijd wilt vervoeren. Dat de trailers van hoge kwaliteit zijn, betekent echter niet dat de trailers asociaal duur zijn. U bent gegarandeerd van een eerlijke prijs.

Bent u er uit?

Weet u nu welk merk trailer het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Konag. Hier vindt u een verscheidenheid aan trailers van verschillende merken. Van trailers van Brian James tot aan Anssems, Cheval Liberte en Ifor Williams trailers.

U kunt het assortiment op de website bekijken, of een bezoek brengen aan de showroom te Nagele. Bij vragen en opmerkingen kunt u natuurlijk ook gewoon uw gegevens achterlaten in het contactformulier.

https://www.konag.nl