Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Wat te doen bij een blikseminslag?

Wat te doen bij een blikseminslag?

Een blikseminslag in je huis is voor veel mensen een grote nachtmerrie. Het is helemaal niet ondenkbaar! In het slechtste geval kan een blikseminslag brand veroorzaken en kunnen veel elektronische apparaten beschadigd raken als ze tijdens een blikseminslag op het stopcontact blijven zitten. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met blikseminslag in uw woning, dan raden wij u ten zeerste aan om de hulp in te roepen van een elektricien van ons elektriciens bedrijf. Onze elektriciens hebben ruime ervaring met het herstellen van bliksemschade aan woningen. Denk aan beschadigde netsnoeren, beschadigde elektronica, enzovoort. Mocht dit het geval zijn? Neem dan contact op met Elektricien Zoetermeer.

Oplossen van een stroomstoring na een blikseminslag

Blikseminslag gaat vaak gepaard met vervelende stroomuitval. De bron van de stroomuitval bevindt zich mogelijk niet altijd thuis, maar wel in de stoomruimte van de vervoerder. In het tweede geval is het de verantwoordelijkheid van de netbeheerder om de schade aan de centrale te herstellen en verdere uitval te voorkomen. Vraag uw buren of er een stroomstoring is. Zo niet, dan ligt de oorzaak waarschijnlijk thuis.

Schakel hulp in van een elektricien

De hulp van een elektricien kan wenselijk zijn om elektrische schade in uw woning te kunnen herstellen. Een elektricien zoekt zo snel mogelijk uit waar de schade zit en hoe de elektricien dit kan verhelpen. Als de stroomkabel beschadigd is, is het erg belangrijk om direct een handige oplossing te vinden. Zo voorkom je verdere kortsluitingen en stroomuitval in huis na een blikseminslag. Op internet kunt u altijd meer informatie vinden over hoe u kunt voorkomen dat bliksem inslaat in uw woning en hoe u schade kunt voorkomen.

 

https://elektricien-zoetermeer079.nl/