Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Waarom kalenders laten maken voor uw bedrijf?

Tegenwoordig gaat veel planning door online agenda’s en worden afspraken ingepland op de telefoon. Toch hebben gedrukte kalenders nog hun waarde. Nu vraagt u natuurlijk af wat die waarde kan zijn? Deze vraag wordt hieronder beantwoord door het bespreken van verschillende voordelen.

Planning

Ten eerste worden kalenders natuurlijk gemaakt voor de hulp bij planning. Zo kan u kalenders aanschaffen die per week gaan en per maand gaan. Zo kunt u elke week weer een planning maken voor de rest van de week of maand. Ook zijn er 3-maands -en 4-maandskalenders te krijgen. Deze kalenders zijn ideaal voor bedrijven in de logistiek. Werknemers kunnen makkelijk even kijken als ze langslopen naar de planning voor het komende kwartaal. Zo weten ze wanneer er spullen binnenkomen en wanneer er spullen uitgaan. Ook zijn verjaardagen voor iedereen makkelijk gezien, en vergeet u dus niet de verjaardagen van de werknemers of andere mede collega’s.

Professionaliteit

Nu denkt u waarschijnlijk dat het niet professioneel is om niet alles online te doen. Toch kunnen kalenders op het kantoor voor professionaliteit zorgen. Zo kunt u een bureaukalender aanschaffen of een budgetkalender. Deze kalenders kunnen met een logo van het bedrijf worden neergezet en mensen kunnen dit makkelijk even checken. Ook zorgt een budgetkalender voor een duidelijk overzicht voor de werknemers. Werknemers weten goed wanneer er inkomsten binnen komen en wanneer zij uitgaven kunnen doen.

Promotie

Een kalender kan ook als promotiemateriaal worden gezien. U kunt in grote hoeveelheden kalenders laten drukken om dit uit te delen aan andere bedrijven of aan mensen persoonlijk. Op deze kalenders kunt u uw logo laten drukken. Ook kunt u kiezen voor fotokalenders. Deze kalenders kunt u helemaal zelf ontwerpen en laten drukken. Met deze mooie kalenders kunnen mensen uw logo gaan herkennen en dit kan zorgen voor goede promotie. Een kalender heeft iedereen wel thuis, dit vaak om verjaardagen neer te zetten. Deze kalenders zijn vaak ook op de wc te vinden. Nu maakt iedereen elke dag één of meerdere keren gebruik van de wc, dus dit betekent ook dat uw logo weer is te zien. Een kalender kan ook een makkelijk promotie product zijn voor de beurzen. U kunt veel verschillende soorten cadeau doen, en mensen kunnen altijd wel iets met uw kalender.

Relatiegeschenk

Een gepersonaliseerde kalender kan een mooi relatiegeschenk zijn. Dit kunt u doen door een fotokalender te laten drukken met persoonlijke foto’s en natuurlijk het logo. Uw zakelijke relaties zijn belangrijk, dus een persoonlijk cadeau kan deze relaties ook versterken. Verder worden mooie cadeaus altijd wel gewaardeerd, en een kalender wordt vaak ook weer opgehangen op het bedrijf bij het andere bedrijf. Dit zorgt dus uiteindelijk ook weer voor marketing en promotie.

Gerelateerde artikelen

Personal Training Heemskerk weer open

Slotenmaker Hilversum? Direct beschikbaar: bel 085-0516055

edelstahlblech geb├╝rstet