Ace Magazine
Image default
Bedrijven

VPD garandeert u de beste service!

U wilt uiteraard een stockage in de best mogelijke omstandigheden, bewaakt en perfect afgeschermd tegen alle mogelijke risico’s. VPD zorgt hiervoor samen met de meest ervaren en professionele magazijniers.

Het grootste deel van de overslag gaat via crossdocking, een enorm pluspunt voor onze klanten. Zowel overdag als ‘s nachts komen er goederen binnen in onze warehouses die meteen worden gesorteerd en klaargemaakt voor verzending.

De sterk uitgebouwde logistieke service van VPD is niet alleen een ondersteuning voor onze transportdiensten. Ook voor u als klant biedt dit heel wat voordelen.  Onder andere onze aan 12.000 m2 magazijnen met laadkaaien in 1731 Zellik. Daarnaast hebben wij ook overslagzones en douane magazijnen. Onze goederenbehandelingen worden gedaan door ervaren en getrainde medewerkers. De goederenbehandelingen worden ook nog gedaan met specifiek en modern materiaal, voor optimaal resultaat. We hebben alle types vorkheftrucks en klemheftrucks in ons gebruik. Het versimpelt het stapelrekken of ‘blokstockeren’.

De opslag van uw goederen bevindt in onze eigen magazijnen. De levering gebeurt vanuit onze magazijnen rechtstreeks naar uw klant. De afhalingen gaat rechtstreeks bij uw leveranciers.

Orderpicken is ook een van onze diensten. Orderpicken, oftewel orderverzamelen, is het in een magazijn bestellingen bij elkaar zoeken. Het proces van orderpicken dient nauwkeurig te verlopen. Het maken van fouten kan namelijk zeer nadelige gevolgen hebben. Een goed georganiseerd magazijn vereenvoudigt het orderverzamelen aanzienlijk omdat het orderpicken veel efficiënter kan verlopen.

De manier van orderpicken kan onderverdeeld worden in twee basissystemen. Bij statisch orderverzamelen gaat de orderpicker naar de goederen toe. Het statisch orderpicken bestaat uit drie onderdelen: het transport van de orderverzamelaar naar de artikellocatie, het oppakken van de goederen en het transport van de artikellocatie naar de afgifteplaats en het afgeven van de artikelen.

Wij voeren deze stappen met veel nauwkeurigheid uit om de kans op fouten te minimaliseren. Zo garanderen wij u de beste service!

 

https://www.vpd.eu/