Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Verzorg jij je gebit goed?

Je ziet vast wel vaker op de televisie een tandarts reclame voorbijkomen. Een tandarts reclame komt vaak voorbij. Klopt ook alles wat ze hierin vertellen? En waarom is goede tandverzorging en goede mondhygiëne zo belangrijk?

Gebitsverzorging

Je maak contact met anderen door een gesprek te beginnen of krijgt contact door een lach. Je gebit bepaalt ook een deel van de eerste indruk die je in het geheel maakt. Een mooi gebit geeft veel mensen zelfvertrouwen, ze lachen veel vaker in het openbaar. Er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden om je gebit mooier te maken. Zo heb je facings, beugels, kronen, bruggen en kun je je tanden laten bleken. Je kan samen met je tandarts kijken welke oplossing het beste bij je past. Het is belangrijk om minimaal twee keer per dag voor minstens 2 minuten lang je tanden te poetsen. Uit onderzoek is gebleken dat de ochtend en de avond de meest belangrijke momenten zijn om je tanden te poetsen.

Gebruik bij het tandenpoetsen altijd tandpasta met fluoride. Fluoride maakt je gebit minder kwetsbaar voor zuuraanvallen en bacteriën. Een tandarts reclame gaat ook meestal over tandpasta. Ondanks dat je twee keer per dag je tanden goed poetst, kunnen er tussen uw tanden en kiezen bacteriën achterblijven. Je kunt met je tandenborstel niet bij alle kleine ruimtes van je gebit. Het is daarom belangrijk om flosdraad, stokers en ragers te gebruiken.

Bezoek aan de tandarts brengen

Het is van veel mensen niet de favoriete bezigheid, maar in Nederland gaan we gemiddeld 2 keer per jaar naar de tandarts. Een tandarts controleert of je tanden nog gezond zijn en of het tandvlees nog gezond is. Ook kijkt een tandarts naar eventuele gaatjes, tandplakvorming en of je tandvlees niet te ver teruggetrokken is. Als je een gezond gebit hebt, hoeft een bezoek aan de tandarts niet lang te duren.

Tandarts in de buurt

De meeste mensen gaan naar de tandarts in de buurt. Alleen als ze gaan verhuizen veranderen ze wel eens van huisarts. Tandartsen moeten nieuwe cliënten werven. De tandarts reclame is bedoeld voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tandarts.

https://medifactor.nl/google-ads-tandartsen

Gerelateerde artikelen

Hoe bescherm je je woning

Wat zijn de voordelen van koolhydraatarm eten?

Help! Loodgieter in Den Haag nodig