Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Stoelpoot beschermers voor je nieuwe meubels

Heb je een tijdje geleden nieuwe meubels gekocht en wil je deze beschermen tegen stoten en krassen, dan is het mogelijk om stoelpoot beschermers te kopen. Stoelpoot beschermers worden ook wel stoelpootdoppen genoemd. De beschermers bevatten een siliconen huls wat zich stevig klemt om de stoelpoten waardoor ze goed blijven zitten. Aan de onderkant zit zacht vilt wat ervoor zorgt dat je vloer krasvrij blijft. De stoelpoot beschermers zijn te krijgen in verschillende kleuren.

 

Een krasvrije vloer

Sommige stoelpoot beschermers zijn te krijgen met een vilt aan de onderkant, waardoor je een krasvrije vloer krijgt. Het fijne aan de beschermers is dat ze minder snel loslaten van de poten omdat ze niet onder de poten plakken maar om de poten heen klemmen. Bij de aankoop van de beschermers is het wel belangrijk dat je let op de maten. De stoelpoot beschermers komen namelijk in verschillende maten voor. Dit is natuurlijk afhankelijk van de dikte van je stoelpoot.

 

Geschikt voor modern design

Moderne stoelen hebben over het algemeen zwarte stoelpoten. Doorzichtige doppen passen dan niet goed bij de moderne uitstraling van deze zwarte stoelen. Vaak komt het voor dat de stoelpoot beschermers in meerdere kleuren te krijgen zijn zodat ze aansluiten bij de kleur van het meubel.

 

Geruisloos schuiven

Meubels zonder stoelpoot beschermers of meubelvilt maken veel geluid bij het schuiven van de meubels. Ook met dit product kunnen de meubels geruisloos geschoven worden. Daarnaast kunnen de siliconen stoelpoot beschermers makkelijk bevestigd worden door de buigzame stoeldoppen.

https://stoeldopshop.nl/pages/stoelpootbeschermers