Acemag

Pelletkachels in Dordrecht

Pelletkachels in Dordrecht

Bent u op zoek naar een Pelletkachel in de omgeving Dordrecht? Bekijk dan nu ons ruime assortiment op bacorhoutkachels.nl of kom langs in onze showroom in Dordrecht. Ga voor meer sfeer, gezelligheid en natuurlijke warmte in uw huis.

Waarom een pelletkachel?

Een pelletkachel is eigenlijk een luxe houtkachel, maar die brandt op pelletkorrels. Dit zijn korrels van geperst hout. Het zorgt niet alleen voor een gelijkmatige verwarming, maar ook voor een continue verbranding. Waardoor u heerlijk van de warmte kunt genieten. Doordat u weinig verstookt is het goed voor het milieu. U gebruikt immers geen gas en de kachel heeft een lage CO2 uitstoot. Het is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook nog eens goed voor de natuur.

Hoe werkt een pelletkachel?

De hoeveel een pelletkachel verbrand wordt automatisch geregeld. Het verbranden van de korrels wordt elektronisch geregeld. De kachel brandt net zolang tot dat de juiste warmte in de gewenste ruimte is bereikt. Daarna gaat het vuur vanzelf uit. Wij, bij Bacor Houtkachels, hebben een ruime showroom met verschillende soorten kachels in Dordrecht. Kom gerust een keer langs, dan helpen wij u graag verder.

Bacor Houtkachels

Bent u er nog niet helemaal uit of u voor een pelletkachel moet gaan of wat de voordelen er van zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Bij ons krijgt u altijd eerlijk en vakkundig advies. Wat u verder van ons kan verwachten is: • Goedkoopste handelaar in pelletkachels in Nederland; • Een eigen installatie team, die klaar staat om uw kachel te installeren; • Meer dan 400 kachels op voorraad en direct leverbaar.

Bezorging door heel Nederland

Woont u niet in de buurt van Dordrecht, maar heeft u wel interesse? Geen probleem. Wij bezorgen pelletkachels door heel Nederland en komen het graag bij u installeren.

https://www.bacorhoutkachels.nl/