Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Hoe Dymo labels uw leven makkelijker kunnen maken

Je vraagt je misschien af waarom je labels zou moeten gebruiken. Het antwoord hierop is heel simpel; labels maken je leven overzichtelijker. De labels van Dymo gebruik je om artikelen te personaliseren of om ze te markeren. Ze zijn geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook in huis zijn de labels handig.

Wat zijn labels?

Op een label of etiket staat informatie over een product. Hier zie je bijvoorbeeld wat een product kost, wat er in zit, of er staat een beschrijving op. Dat is handig omdat je in één oogopslag de belangrijkste informatie ziet. Daardoor werk je sneller en is je leven overzichtelijker. Etiketten bestellen doe je gewoon online; zowel zakelijk als privé.

Waar gebruik je Dymo labels voor?

Dymo labels gebruik je werkelijk overal voor. Op kantoor zorgt het voor een overzichtelijke werkomgeving. Door alles te markeren vind je snel wat je nodig hebt. Dat bespaart tijd en energie. De etiketten zijn niet alleen geschikt voor het markeren van mappen en documenten. Je plakt ze ook op lades en planken zodat alles op een vaste plek blijft staan. Zelfs kabels label je met deze handige etiketten. Wil je Dymo labels bestellen? Neem er dan gerust een paar extra om te gebruiken als verzendlabel.

Dymo labels voor huishoudelijk gebruik

Ook in het huishouden zijn Dymo labels onmisbaar. Label voorraadpotten, opbergbakken en dozen. Het zorgt voor overzicht en orde in het hele huis, van kelder tot zolder. Dymo labels gebruik je ook voor het labelen van planten en potten in de tuin. Lijkt een net en geordend huis jou ook wel wat? Begin dan meteen met etiketten bestellen en maak je huis overzichtelijk.

Zelf een label maken

Het mooie van lege labels is de mogelijkheid om zelf de tekst te bedenken. Dat kan heel kort zijn wanneer je alleen een product of functie benoemt. Daarnaast is het mogelijk om er meer informatie op te zetten zoals: serienummers, barcodes, productinformatie of adressen. Dymo labels zijn wit of gekleurd. Bij een gekleurd label kies je bijvoorbeeld voor de huisstijl van je bedrijf. Hiermee onderscheid je je bedrijf van de rest en het heeft een professionele uitstraling.

Een groot assortiment

Wil je Dymo labels bestellen? Let dan goed op of de labels geschikt zijn voor de labelprinter. Dymo labels zijn er namelijk in verschillende formaten en ze passen niet in elke printer. De Dymo labelwriter 450 is een printer waarmee je wel verschillende labels print zonder dat je hoeft te wisselen. Deze printer print zelfs plastic labels.