Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Heerlijke massage in Langeraar

Verwen jezelf en boek een massage in Langeraar bij Salon La Détente. Hier kun je kiezen uit twee massages: een ontspanningsmassage of hotstone massage. De massages worden gegeven door Anne-Marie Schellingerhout. Zij is de oprichtster van Salon La Détente en een ervaren schoonheidsspecialiste. Een massage bij Anne-Marie is puur genieten, zowel voor het lijf als de ziel.

Heb je last van lichamelijke klachten of heb je speciale wensen voor een massage in Langeraar? Vertel het aan Anne-Marie, dan kunnen jullie samen bespreken wat er zoal mogelijk is. Een massage is hartstikke goed als je last hebt van lichamelijke kwaaltjes. Het zorgt namelijk voor pure ontspanning en het is ook echt een rustmoment voor jezelf.

Ontspanningsmassage

Wanneer je kiest voor een ontspanningsmassage bij Salon La Détente, dan zal Anne-Marie je rug en nek masseren met warme olie. Deze olie werkt heel ontspannend. Het is een puur ontspannende massage. Heerlijk rustgevend en kalmerend! Bovendien bevordert het de doorbloeding. De ontspannende massage voor je nek en rug duurt 1 uur en is de korte variant. Er is ook een uitgebreide ontspanningsmassage die een duur heeft van 1,5 uur. Anne-Marie zal dan je rug, nek, voeten en benen masseren met warme olie.

Hotstone massage

Een hotstone massage in Langeraar is een lichaamsbehandeling met warme basaltstenen. Ook hier geldt dat er een korte variant is en een hotstone massage met een langere duur. Bij de kortere massage van 1,5 uur wordt alleen op de nek en rug warme basaltstenen geplaatst. De uitgebreide hotstone massage met een duur van 1 uur en 45 minuten neemt ook de rug, nek, benen en voeten mee.

Boek gelijk een massage in Langeraar!

Wil jij even heerlijk ontspannen en echt een momentje voor jezelf creëren? En woon je in Langeraar of omgeving? Kom dan naar Salon La Détente in Ter Aar en maak kennis met schoonheidsspecialiste Anne-Marie!

https://salonladetente.nl/

Gerelateerde artikelen

Smart Business Cards, een hit na corona?

Wat doen als u in financiële problemen terechtkomt?

Laat professioneel je tanden bleken