Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Heeft je badkamer een make over nodig? Lees deze tips!

Is je badkamer toe aan een frisse opknapbeurt of ben je je huidige badkamer gewoon zat? Je badkamer een make over geven kun je met een paar simpele elementen al voor elkaar krijgen. Of er nu veel of weinig moet gebeuren, een snelle make over doet al wonderen. Met onderstaande tips stop jij je badkamer in een nieuw jasje!

Begin met de basis

Het is altijd aan te raden te beginnen bij de basis. In het geval van een badkamer zijn dat onder andere de muren en de douche of het bad. Wat betreft de muren kun je kiezen voor bijvoorbeeld tegels. Wil je je tegels vernieuwen? Tegenwoordig zijn er heel veel oplossingen om je tegels te verbeteren, dit kan zelfs zonder je bestaande tegels te verwijderen. De makkelijkste oplossing hiervoor is tegelverf. Deze is tegenwoordig in bijna alle kleuren verkrijgbaar. Tegelverf geeft je tegels snel een nieuwe uitstraling in de kleur die jij wilt. Bovendien is tegelverf makkelijk aan te brengen en vaak relatief goedkoop.

Afhankelijk van wat je in je badkamer hebt, een bad of douche, kun je deze ook een nieuwe uitstraling geven. Ben je bijvoorbeeld toe aan een nieuwe douche? Een waterkering douche is ideaal voor een badkamer. Een douche waterkering houdt al het water binnen de douchebak of binnen de tegels, waardoor er geen water meer door je badkamer kan stromen, ideaal! Een waterkering douche is gemaakt van stevig materiaal en is ook verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Accessoires

Met nieuwe accessoires kun je je badkamer snel een compleet andere uitstraling geven. Een mooie en grote spiegel kan natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Rechthoekig, asymmetrisch of een ronde spiegel? Tegenwoordig is er een enorm aan spiegels die geschikt zijn voor je badkamer.

Een wastafelmeubel kan ook een echte eyecatcher zijn in je badkamer. Zeker wanneer je voor een groot exemplaar gaat. Er zijn vele soorten en maten voor een wastafelmeubel. Ga bijvoorbeeld voor een wastafel met kastjes en een ingebouwde wasbak. Ook kunt u uw badkamer voorzien van andere elementen om het een nieuw look te geven. Denk bijvoorbeeld aan badhanddoeken in nieuwe kleurtjes, een nieuwe mat of nieuwe verlichting.

https://waterkeringdouche.nl/