Een leuke medaille

Een leuke medaille

  • maart 5, 2021
  • 0 comments

Een speciaal evenement is pas helemaal compleet met fraaie medailles op maat

Staat er binnenkort een speciaal evenement op de planning waar een prijsuitreiking plaats gaat vinden? Dan doet het u erg goed om fraaie medailles op maat te laten maken. Door een of meerdere deelnemers een medaille te geven als prijs, zorgt u direct voor een blijvend aandenken aan dat ene speciale moment.

Deelnemers krijgen een gevoel van trots

Een medaille tijdens de uitreiking zorgt direct voor een gevoel van trots. Kiest u daarnaast ook nog eens voor een uniek design dat zeker weten de aandacht gaat trekken, dan gaat de trotspsychologie nog lang door nadat het evenement plaats heeft gevonden. Kies bijvoorbeeld voor een design waar de winnaars en het tijdstempel op worden gegraveerd.

Leuke button pins zorgen voor veel goodwill

Heeft u al eens gehoord van button pins? Deze zijn vooral voor het MKB een erg slimme investering. Door deze op maat te laten maken, zorgt u direct voor veel goodwill onder medewerkers. En, het leukste van allemaal, ook enige tijd na het evenement komt het gevoel van trots weer terug zodra er naar de pins of een medaille wordt gekeken.

Zorg voor maximale zichtbaarheid van de medaille in de media

Wilt u er zeker van zijn dat een medaille of een button pin zo goed mogelijk zichtbaar gaat zijn? Zodra u een duidelijke boodschap hebt, doet het u zeker goed om de media op te gaan zoeken. Want wie wil er nou niet een unieke medaille die maar eens in het leven kan worden gehaald? Neem voor een maatwerk voorstel gerust een keer contact op met de specialist. Ze kunnen goed met u meedenken en voorzien u graag van een advies op maat.