Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kan een afslankband je helpen?

Steeds vaker kom je ze tegen in de sportschool, mensen die sporten met een afslankband aan. Zo een afslankband, ook wel waist trainer genoemd, zou de vetverbranding tijdens het sporten bevorderen en dus helpen met afvallen. Dat klinkt natuurlijk heel aanlokkelijk, maar werkt het echt? 

Waist trainers bestaan in allerlei soorten en maten. Een waist trainer corset draag je als een korset rond je middel. Er is ook een waist trainer vest dat ook bandjes heeft over de schouders, zo is er extra ondersteuning voor de rug. Een Sport waist trainer is speciaal gemaakt om er intensief mee te kunnen sporten. Hij is flexibeler zodat hij goed meebuigt terwijl je sport of oefeningen uitvoert.

Dan de werking van de waist trainer. Je draagt hem dus om je middel en dat zal zorgen voor compressie. Daardoor onstaat er warmte en transpiratie onder de waist trainer waardoor de ververbranding zou gestimuleerd worden. Ook zorgt de waist trainer ervoor dat je buikspieren meer gaan werken door de druk die erop gezet wordt.

Als je de waist trainer draagt, laat hij je er ook al beter uitzien. Je ziet er smaller uit in je taille en hebt een plattere buik, je borsten komen mooi uit en je rug wordt ondersteund zodat je figuur beter is. De waist trainer geeft je zo een mooi zandloper figuur. Het doel is natuurlijk om dat figuur ook effectief te bereiken. Dat kan niet enkel door de waist trainer te dragen natuurlijk. Je zal op je voeding moeten letten zodat je gezonder eet en minder vetten en suikers opneemt. Ook zal je regelmatig moeten sporten of toch tenminste bewegen. Dat kan door naar de sportschool te gaan of gewoon dagelijks een wandeling of fietstochtje te maken. Als je dit doet, zal de waist trainer je de extra hulp en motivatie geven die je nodig hebt.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/