Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kerstkaarten

We zijn ruim over de helft van het jaar en de vakantie ligt alweer enige weken achter ons. Nog ruim een week en dan begint officieel de herfst. De kruitnoten hebben we ook al in de winkel gezien en zelf de eerste kerstversiering. Het met niet gekker worden. De mooiste periode van het jaar komt er weer aan: Kerstmis!! Koningkaart is er al klaar voor, onze nieuwe kerstkaarten staan al mooi te pronken in onze webshop. Het lijkt misschien een beetje vroeg maar voor bedrijven begint de voorbereiding voor kerst nu al. Soms een beetje vreemd als het buiten nog lekker warm is. We zijn in ieder geval trots op onze nieuwe collectie kerstkaarten. 

Altijd druk rondom kerst

De postbedrijven hebben het einde van het jaar ook extra druk tov de rest van het jaar met het verwerken en op tijd leveren van alle kerstpakketten, kadootjes en natuurlijk de kerstkaarten. De traditie van ‘kerstkaarten sturen’ wordt gelukkig nog steeds door veel mensen in ere gehouden. Miljoenen kaarten worden er ieder jaar weer verstuurd. Echt ongelooflijk. Ze versterken het gevoel van Kerst. Hang ze als een vlaggenwimpel aan de muur, extra gezellig.

Prachtige kerstkaarten voor iedereen

Wij van Koningkaart maken prachtige kerstkaarten voor iedereen. In onze webshop staan basis kerst ontwerpen die je zelf eenvoudig kunt bewerken met onze designtool zodat ze helemaal jouw smaak worden. Je kunt je kerstkaart ook helemaal zelf van scretch af aan ontwerpen. Je start dan met een witte kaart en je kunt van alles toevoegen, illustraties, foto’s en tekst. Bij Koningkaart kan dus allebei. We hebben ook nieuwjaarskaarten gericht op 2020, dus meer met de jaarwisseling als thema. In onze uitgebreide collectie is voor ieder wat wils.

Zakelijke kerstkaarten

Naast de kerstkaarten voor consumenten is Koningkaart gespecialiseerd in zakelijke kerstkaarten voor bedrijven. We hebben algemene zakelijke kerstkaarten, maar ook ingedeeld per branche of thema. Dus echte specifiek voor jouw bedrijf ontworpen kerstkaarten, denk aan bouw, haven, transport, scholen, vastgoed, etc. etc. Al dan niet in je eigen huisstijlen kleuren en eventueel met eigen foto’s.

Ons team staat voor je klaar om je te helpen met het maken van de perfectie zakelijke kerstkaart, dus neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

https://www.koningkaart.nl/kerstkaarten

Gerelateerde artikelen

Waar Arbodienst vergelijken?

Welke verzekeringen moet ik als zzp’er afsluiten?

Taaltraining Frans