Kantoormeubelen zoals bureaustoelen voor een goede werkplek

Voor de inrichting van een goede werkplek zijn de juiste kantoormeubelen en bureaustoelen essentieel. Zowel de directie als de overige werknemers van een bedrijf of organisatie willen op een fijne manier kunnen werken. Niets is immers zo vervelend als een werkplek waar u zich niet op uw gemak voelt of een stoel waar u lichamelijke klachten van krijgt. Daarom is het verstandig om bureaustoelen aan te schaffen bij Brokx. Dit is een gespecialiseerde leverancier van kantoormeubelen en hier kunt u terecht voor alles op het gebied van kantoor- en projectinrichting. In het verleden heeft deze specialist al een aanzienlijk aantal scholen, kantoren, scholen en overheidsgebouwen ingericht.

Bureaustoelen in verschillende soorten en maten

Als u Brokx inschakelt voor het inrichten van uw kantoor heeft u de keuze uit een ruim assortiment kantoormeubelen. Bureaustoelen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van de werkplek. Om die reden is er een groot aanbod aan verschillende bureaustoelen. Van design stoelen tot ergonomische stoelen en bijzonder aantrekkelijk geprijsde stoelen. In totaal vindt u bij deze specialist meer dan 50 modellen bureaustoelen in diverse soorten en maten. Weet u niet precies welke bureaustoel het meest geschikt is voor de werknemers van uw bedrijf of organisatie? Vraag de deskundige medewerkers dan om advies. Breng een bezoek aan de showroom, waar u geheel vrijblijvend een ergonomisch advies op maat krijgt. Dan weet u zeker dat u de juiste bureaustoel aanschaft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een model 2 weken lang kosteloos uit te proberen. Een arbodeskundige van Brokx zorgt ervoor dat de stoelen tijdens de proefplaatsing op de goede manier zijn afgesteld.

Comfortabele bureaustoelen met een stijlvol design

Vindt u het belangrijk dat uw kantoor of bedrijfspand is ingericht met stijlvolle kantoormeubelen? Dan is het raadzaam om bureaustoelen met een fraai design aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor de Asis Match bureaustoel. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Geeft u de voorkeur aan een flexibele en ademende 3D netweave bekleding? Of heeft u liever dat de rugleuning gestoffeerd is? Beide opties zijn mogelijk bij Brokx. De Asis Match bureaustoel heeft een geventileerd zitvlak, wat zorgt voor extra comfort. Deze stoel wordt voornamelijk geroemd om de uitzonderlijke zitdiepte verstelling. Verder heeft de bureaustoel comfortabele 4D armleggers en is de stoel voorzien van een zeer fraai gedetailleerde kruisvoet. Een andere optie op het gebied van design bureaustoelen is de Asis Mercury bureaustoel. Deze multifunctionele vergader- en werkstoel is ontworpen door de Italiaanse ontwerpstudio Bartoli Design. De stoel heeft een zeer elegant design en een transparantie uitstraling. Optisch gezien lijkt het alsof het comfortabele zitvlak gedragen wordt door de armleggers. De Asis Mercury bureaustoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wit of zwart kunststof of voor geglazuurd en geborsteld aluminium. Samen met de specialisten van Brokx kunt u bepalen welke stoel het beste past bij het interieur van uw kantoor.

Ergonomische bureaustoelen voor een goede werkhouding

Hecht u meer waarde aan een goede werkhouding dan aan het uiterlijk van kantoormeubelen? Ook dan bent u Brokx helemaal aan het juiste adres. De Kinnarps Capella is een voorbeeld van een bureaustoel die ontworpen is om uw lichaam gezond en in beweging te houden. Goed zitten houdt immers in dat het lichaam bewogen kan worden. Het FREEMOTION™ mechanisme is het grote geheim achter de ergonomie van de Capella stoel. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de zitting volledig uitgebalanceerde microbewegingen kan maken. Dat resultaat in een actieve zithouding. Deze elegante bureaustoel is voorzien van zwevende armleggers, een slanke rugleuning en een uitnodigende zitting. De stoel kan met een lage of middelhoge rugleuning worden geleverd en u heeft ook de optie om de stoel op te waarderen met een verstelbare lendesteun of een neksteun. Een andere ergonomisch correcte bureaustoel is de Kinnarps 9000. Deze geavanceerde stoel is uitgerust met een vooruitstrevende techniek: de Kinnarps ComfortControl™. Dit is een bedieningspaneel aan allebei de kanten van de stoel, waarmee u de stoel kunt afstellen tot de perfecte zitpositie is gevonden. Als extra optie van de Kinnarps 9000 kunt u drie verschillende zittingen en vier verschillende rugleuningen met elkaar combineren. Verder wordt de stoel nog comfortabeler als u de bureaustoel laat leveren in het Advance of Sport model.

Kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen voor ieder budget

Als u voor de aanschaf van kantoormeubelen een wat kleiner budget te besteden heeft, kunt u bij Brokx kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen tegen een aantrekkelijke prijs uitzoeken. In dat geval is de Kinnarps 5000 een uitstekende keus. Deze stoel is op elk vlak een echte topper. Met een fraai ontwerp, goed zitcomfort en ergonomisch correcte functies misstaat deze bureaustoel in geen enkel bedrijfspand of kantoor. Zowel de zitdiepte, zithoogte als de rugleuningshoogte van de Kinnarps 5000 zijn verstelbaar. De stoel is standaard voorzien van Safe-Back. Met deze bureaustoel van Kinnarps bent u verzekerd van topprestaties tegen een scherpe prijs.

Test de juiste bureaustoel voor uw bedrijf of organisatie

Brokx is niet voor niets een specialist in kantoor- en projectinrichting. Bij deze deskundige leverancier van kantoormeubelen heeft u de mogelijkheid om vrijwel iedere stoel geheel gratis 2 weken te testen. Heeft u de werkplek ingericht en zijn uw werknemers niet tevreden over de bureaustoelen? Dat is geen probleem! Brokx neemt de stoelen weer terug en u kiest gewoon een andere bureaustoel uit. Net zolang totdat u en uw werknemers helemaal tevreden zijn met het uiterlijk en het zitcomfort van de bureaustoelen. U moet er immers nog jaren op werken en vergaderen. Dat is de service van een specialist.