Acemag

De Ariston Velis vierkante ECO boiler

Vierkante Ariston Velis ECO boiler.

Waarschijnlijk de meest moderne elektrische boiler momenteel leverbaar. De Ariston Velis ECO. Vierkant en modern vormgegeven. De Ariston Velis elektrische boiler wordt in Nederland gedistributeerd door ElektrischeBoiler.EU. daar zijn ze ruim op voorraad en indien online besteld meestal de volgende dag al geleverd.

De Ariston Velis elektrische boiler heeft een ECO funktie die gedurende een periode uw gebruik inleest en zich daarna zelf programmeerd. Zo is het immers niet nodig de temperatuur van uw boiler water de gehele dag op 65 graden celsius te houden als u gemiddeld rond 18 uur onder de douche stapt. de Velis boiler kan dan rond 17 uur ook beginnen met het opwarmen van uw bad en douche water wat een aanzienlijke energie besparing op kan leveren. Volgens de fabrikant wel tot 60% besparing. In de praktijk hebben we al gevallen gezien die meer dan 40% besparen op hun elektrische boiler energiekosten. Bedenkt u eens hoeveel geld u over houdt.

Naast de ECO funktie is het mogelijk drie dagdelen in de Ariston elektrische velis boiler te programmeren. Zo kunt u de boiler gebruik laten maken van het dag-nacht tarief of indien de boiler voldoende watercapaciteit heeft gewoon alleen in de nacht laten opwarmen waarna u overdag het water opmaakt.

De twee boilervaten in de boiler maken het voor en na verwarmen mogelijk. De 1e boiler dient als voorverwarmer en de 2e als opslag vat tevens naverwarmer. Ieder boilervat heeft zijn eigen verwarmingselement. De 1e 1000Watt en het 2e vat 1500Watt. Ze zullen nooit tegelijk aanschakelen waardoor het maximaal opgenomen vermogen 1500Watt blijft. Het grote voordeel is dat het water vele malen sneler opgewarmt kan worden en er eigenlijk altijd snel en direct warm water voor handen is.

De Ariston Veleis boiler is leverbaar in 30, 50, 80 en 100 liter. Meer weten? Kijk eens op de website van ElektrischeBoiler.EU.

http://elektrischeboiler.eu/ariston-velis