BIM tekenen: tijd- en kostenbesparend

BIM tekenen is tijd- en kostenbesparend. Is dat even fijn! Want een bouwproject is al duur genoeg wanneer alles goed gaat. Laat staan wanneer de zaken niet goed op orde zijn! En het is helemaal jammer als u zich beseft dat veel van deze kosten voorkomen hadden kunnen worden. Clash detectie voorkomt hoge faalkosten. Een clash is een samenloop van omstandigheden waardoor verschillende experts die aan een vastgoedproject werken, bijvoorbeeld de architect en de aannemer, conflicterende belangen nastreven. Vaak gebeurt dit omdat ze niet op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Met een enkel, accuraat model wordt dit voorkomen en bevordert u de samenwerking tussen deze verschillende partijen. Laat uw model tekenen door een expert als bv3projectsupport, daar plukt u de vruchten van!

Voordelen van BIM tekenen voor uw bouwproject

Wilt u gebruik maken van een architectenbureau die BIM tekenen in het dienstenaanbod hebben opgenomen. Kies dan voor bv3 projectsupport! BIM tekenen is een vak apart en bestaat uit het accuraat maken van een 3D-model van het vastgoed dat gebouwd gaat worden. U krijgt ruimtelijk inzicht in het ontwerp met BIM tekenen en eventuele aanpassingen kunnen meteen worden opgenomen in het model. Ook tijdens de uitvoering van het project dient het BIM-model als leidraad waar de verschillende disciplines die aan het vastgoed werken op terug kunnen vallen. Vraag anders eens voor de mogelijkheden een vrijblijvend gesprek aan bij een expert als bv3 projectsupport. Dan krijgt u uitgebreide uitleg over de vele mogelijkheden en voordelen van BIM tekenen.

Een anatomisch correct 3D-model met BIM tekenen door een professional

Veel mensen zijn visueel ingesteld. En dat is goed! Bij projectontwikkeling is het belangrijk dat u het te bouwen pand inzichtelijk maakt voor alle betrokken partijen. Dat doet u, letterlijk, door een expert in te schakelen op het gebied van BIM tekenen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de experts bij bv3 projectsupport en bekijk waar ze u mee van dienst kunnen zijn.