Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Tips voor jachtschoenen, werk jassen en werkbroeken

Goede jachtschoenen en bos schoenen: waar op letten?

Liefhebbers van jagen, die weten heel goed hoe mooi dit kan zijn. Heerlijk door de natuur, soms momenten van niets en dan plotseling moet je in actie komen. Voor een goede jacht heb je uiteraard wel een goede uitrusting nodig. We vertellen waar een goede jachtuitrusting aan voldoet en waar je op moet letten als je kleding aanschaft. De jachtuitrusting bestaat bovenkleding, onderkleding, jachtschoenen of laarzen, een broek, shirt, trui en een jas. Meestal heb je ook nog diverse kleding accessoires zoals handschoenen, sokken, een muts of pet. Naast kleding zijn er ook specifieke jacht accessoireassen te koop die een goede aanvulling vormen op deze hobby.

De basis: Jachtschoenen of laarzen

We beginnen natuurlijk onderaan, de schoenen. Het is van zeer belangrijk om de juiste jachtschoenen of bos schoenen te kopen, want als je de hele dag op pad bent wil je dat graag doen om schoenen die je geen blaren of ander. Dan is goed beschermend schoeisel van groot belang. Goed schoeisel zorgt voor comfort, dat je geen last krijgt van je voeten, benen en rug. Maar ook bescherming tegen vocht, wind en de kou is natuurlijk van belang.

Jachtbroeken of werkbroeken? Als het maar goed beschermt!

Een broek dient bescherming te bieden aan je benen, voor contact met planten en de grond, tegen wind, vocht en kou. Maar een broek dient moet natuurlijk gewoon comfortabel zitten. Voor jachtliefhebbers zijn er specifieke merkzen oals Percussion en Hallyard. Deze merken bieden jachtbroeken van de allerbeste kwaliteit die voldoet aan meerdere eisen. Maar goede werkbroeken zijn ook een goed alternatief. Hiervoor kun je denken aan Tricorp werkboeken. Van Nederlandse makelij met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Werk jassen en jacht jassen

Iets wat je absoluut niet mag vergeten, is een goede jacht jas. Deze jassen bieden prettige comfort, bescherming tegen wind, en neerslag en beschikken over handige zakken en opbergplekken zodat je jouw uitrusting én natuurlijk geschoten wild mee kunt nemen. Maar ook hier geldt dat goede werkjassen ook een uitstekende alternatief vormen. Vaak zijn deze voorzien van goede voering, veel opbergzakken en een prima vorm.

De voordelen van Nijhof Safety

Nijhof Safety is jarenlang specialist op het gebied van werkkleding en premium reseller van topmerken zoals Haix, Tricorp, Grisport en Atlas. Bij bieden voor iedere gangbare branche een uitstekend collectie aan veiligheidskleding en werkkleding die direct online te bestellen zijn. Bezoek onze webshop en profiteer van snelle levering én gratis verzending!

 

De juiste schoenmaat bepalen? Bekijk dan onderstaande video.

https://www.nijhofsafety.nl

Gerelateerde artikelen

Voordelen van een game chair?

Werk-besparende software voor planners

Online boekhouden regel je binnen een handomdraai