Importeren uit China mét kwaliteitsgarantie

Er zijn veel zaken die producten uit China importeren of willen gaan importeren. Natuurlijk is het lastig om te weten wat voor kwaliteit je binnenhaalt, tenzij je zelf helemaal die kant op gaat om steeds de kwaliteit in de gaten te blijven houden.

Maar er zijn ook bedrijven die zich juist hierin hebben gespecialiseerd en zich in China bevinden. QC: Quality Control is zo’n bedrijf. QC houdt voor jou nauwkeurig in de gaten wat de kwaliteit is van de producten die wordt geleverd en doet regelmatig inspectie om te garanderen dat deze kwaliteit ook in de toekomst op peil wordt gehouden.

Onderdelen waar QC: Quality Control uw bedrijf mee kan helpen:

Factory Audit: Een check van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de fabriek waar u mee in zee wilt gaan. Hierbij worden de faciliteiten van de fabriek bekeken, de locatie, de productiecapaciteit en nog veel meer factoren.

Zo kunt u niet alleen zeker zijn van voldoende productiecapaciteit, maar kunt u ook onderdelen als de hygiëne en veiligheid, milieu-aspecten en de werkomstandigheden van het personeel kunt u nader laten bekijken.

First Article Inspection: Bij een First Article Inspection wordt alles grondig bekeken voor het eerste artikel wordt geproduceerd. Voor aanvang wordt het productieproces nagelopen en gecontroleerd of alles voldoet aan hoe u uw wensen heeft doorgegeven aan de fabriek.

During Production Check: Zoals de naam al zegt wordt er tijdens de productie gekeken naar de kwaliteit en zorgvuldigheid van de productie. 

Pre-Shipment Inspection:  Voordat de geproduceerde goederen worden opgestuurd worden deze gecontroleerd. Alleen een goede sample voorheen biedt geen garantie dat vervolgens alle producten aan deze hoge kwaliteit voldoen. 

Container Loading Check: Tijdens het laden wordt gekeken of alles volgens de regels verloopt en aan uw voorwaarden voldoet. Een inspecteur van QC zorgt voor het verzegelen van de lading, zodat deze zeker klopt.

Waarom QC: Quality Control inschakelen?

QC regelt voor u deze inspecties zodat u niet zelf steeds naar China op en neer hoeft om bij te houden of u daadwerkelijk het product gaat ontvangen waar u voor betaalt heeft. QC is niet alleen actief in China, maar ook in Vietnam in India. Zo wordt u een groot deel van de zorgen over de externe productie ontnomen en bent u altijd op de hoogte van de voortgang van het productieproces.

Waaruit bestaan een kwaliteitscontrole rapport?

Er is een lange lijst van onderdelen waaruit een kwaliteitscontrole rapport bestaat, hieronder een aantal van de belangrijkste onderdelen hieruit:
– Fabrieksgegevens
– Productomschrijving
– Resultaten
– Verpakking
– Verzending
– Detailfoto’s
– Testresultaten
– Fotorapportages

Dus wilt u uw handel in China, Vietnam of India beginnen of uitbreiden en er zeker van zijn dat alles op orde is, terwijl u in Nederland verder kunt met uw andere werkzaamheden? Schakel dan QC: Quality Control in en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over de voortgang en productie aan de andere kant van de wereld!