Koop uw houtvergasser uitsluitend bij de specialist

Als u op zoek bent naar houtkachels in Zuid-Holland kan de naam Ambianza u niet ontgaan zijn. Dit bedrijf is namelijk al jaren de enige echte specialist op het gebied van houtkachels in Zuid-Holland. Met een breed assortiment aan kachels zit er altijd iets voor u bij. Zij adviseren u deskundig en denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houtvergasser? Dit is een milieuvriendelijke houtkachel die aangesloten kan worden op uw CV. Uw woning wordt verwarmd en het gebruik van een houtvergasser bespaart u geld, omdat deze erg efficiënt werkt. Deze heeft namelijk een warmterendement van meer dan 90% en dat is erg hoog in vergelijking met andere type houtkachels die u kunt verkrijgen in Zuid-Holland.

Een hoog warmterendement met een houtvergasser

Het is niet voor niets dat zoveel mensen tegenwoordig overgaan op de houtvergasser. Dat heeft te maken met alle voordelen die de houtvergasser met zich meebrengt. Laten we beginnen met het allergrootste voordeel: het rendement. Dit is wel 90%! Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels en pelletketels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. U kunt een houtkachel kopen bij een specialist als Ambianza. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen. 

Houtvergasser: een houtkachel die samenwerkt met de CV

Een belangrijke reden dat mensen kiezen voor een houtkachel in huis, is dat hij er mooi uitziet en net dat extra beetje sfeer meegeeft aan een ruimte. Helemaal mooi zou het zijn als de houtkachel in een keer het gehele huis kan verwarmen. Dan is het aanschaffen van een houtvergasser een goede keuze. Een houtvergasser heeft een hoog warmterendement waardoor u geen hout zult verspillen. In tegenstelling tot andere houtkachels verbrandt vrijwel het gehele houtblok. Het mooie van dit systeem is dat deze houtkachel aangesloten kan worden op uw CV. Hierdoor verwarmt de vergasser niet alleen uw huiskamer, maar uw gehele huis! Enthousiast geworden? Ga dan eens langs bij Ambianza voor deskundig advies over kachels. Zij zijn dé specialist op het gebied van houtkachels in Zuid-Holland.