Acemag

Goedkoop van het gas af met de DAT elektrische cv ketel

Met de DAT elektrische cv ketel is het mogelijk goedkoop en snel van het gas af te gaan. U hoeft eigenlijk alleen de oude gas ketel te vervangen voor de elektrische variant van het merk DAT en u bent klaar. Alle bestaande radiatoren en/of vloerverwarming wat u al heeft kunt u gewoon weer gebruiken. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en tijd van overgang van gas naar elektra.

De DAT elektrische cv ketel is leverbaar in 6, 9 en 12kW wat voor de meeste woningen in Nederland voldoende is. Zo kan er bijvoorbeeld met de 9kW elektrische cv ketel een oppervlakte worden verwarmt van 110 vierkante meters. Op de website van ElektrischeBoiler.EU zijn hele handige rekentools te vinden waarmee u zelf kan gaan bepalen welke cv ketel u moet hebben en of dit in uw situatie de juiste aanschaf is ten opzichte van de traditionele gas cv ketel.

De DAT elektrische cv ketels zijn zeer eenvoudig te monteren en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook is er geen rookgasafvoer nodig wat montage in bijvoorbeeld een kast mogelijk maakt. Er hoeft immers geen afvoer naar buiten te worden gemaakt voor de afvoer. Op de voorkant van de DAT cv ketel ziet u op een metertje de ingestelde temperatuur en druk in de leidingen. De gewenste temperatuur is in te stellen met een eenvoudige draaiknop. Met de installatie automaten op de voorkant van het bedieningspaneel kunt u het vermogen verhogen of verlagen naar 33, 66 of 100% van het vermogen. Bij de 9kW dus 3, 6 of 9kW.

In de behuizing is de Wilo pomp met energie klasse A gemonteerd.

In het geval van de DAT elektrische cv ketel is juist de eenvoud van het apparaat zijn sterkste punt. Door het weglaten van veel ingewikkelde electronica heeft u minder kans op storingen en is het onderhoudt een stuk eenvoudiger met een langere levensduur.

Zoekt u een eenvoudige maar betrouwbare oplossing voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU. Daar vind u alles om snel en goedkoop van het gas af te komen.

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels/DAT-elektrische-cv-kop-9kw