Ervaar zelf de voordelen van gevelbekleding met steenstrips

In tal van mogelijkheden is gevelbekleding met steenstrips toe te passen. Dankzij het ruime assortiment heeft de specialist altijd wel datgene wat u zoekt. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, helpt u daarmee. U kunt kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling.

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Kent u gevelbekleding met steenstrips van Thermosteen? Hoewel het u misschien niets zegt, wordt het in de Benelux al jaren gebruikt als gevelisolatie en gevelafwerking. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Met steenstrips is besparen op stookkosten een fluitje van een cent. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Twijfelt u over gevelbekleding met steenstrips? Echte deskundigen kunnen u dat haarfijn uitleggen. Isoklinker Nederland, specialist in isoleren met gevelbekleding, legt het u graag uit. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Met gevelbekleding met steenstrips bespaart u tot slot enorm op uw stookkkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.