Lamelparket laten leggen door professionals

Wilt u lamelparket laten leggen door professionals? Kies dan voor Alken Vloeren! Zij hebben medewerkers in dienst die uw vloer kunnen leggen. Wanneer u voor deze optie kiest, krijgt u een lange garantie en perfecte afwerking. Wilt u geen nieuwe vloer, maar kan de huidige vloer zeker een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen de vakmannen van een specialist u van dienst zijn. Zij schuren uw vloer met behulp van professionele gereedschappen. Na de werkzaamheden ziet u vloer er weer prachtig uit en kan deze er weer even tegenaan! Wanneer een parket in een hele slechte staat is, kunt u ook kiezen voor een parket renovatie.  

Lamelparket in verschillende soorten en maten

Er zijn wel 100 verschillende soorten en maten lamelparket. En al deze soorten, waaronder lamelparket en laminaat, vindt u bij een échte specialist, genaamd Alken Vloeren. Lamelparket kan op diverse manieren worden bewerkt. Al deze bewerkingen leveren een ander resultaat. Zo kunt u kiezen voor een lamelparket dat geloogd is. Dit houdt in dat deze vlak geschuurd is en diverse bijzondere behandelingen heeft ondergaan. Een andere optie is een gerookt lamelparket. Deze wordt bewerkt met ammoniak en dat geeft een warme en rustieke uitstraling. Bij een specialist kunt u kiezen uit verschillende opties: gerookt, geloogd, handgeschraapt, character, castle en Frans eiken. Wellicht handig om te weten: lamelparket is geschikt voor vloerverwarming. Wanneer u het juiste lamelparket hebt gekozen, kunt u deze laten leggen door de deskundige medewerkers van de vloerenspecialist.

Lamelparket en massief parket koopt u bij een specialist

Zoekt u lamelparket vloeren of massief parket? Dan bent u bij Alken Vloeren aan het juiste adres. De specialist kan uw massief parket zelf behandelen. Zij doen dit vanaf ruwhout af en verouderen, borstelen, loogen en kleuren de vloer zelf. Dit geeft een uniek resultaat wat u nergens anders vindt. Veel architecten en aannemers maken gebruik van deze dienst, zodat zij het precieze resultaat krijgen dat ze in hun hoofd hebben tijdens het ontwerpen. Bij deze specialist werken ze de vloeren enkel af met milieuvriendelijke producten, zoals de Rubio Monocoat. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooie vloer, maar is deze ook nog eens ecologisch verantwoord. Dat wil toch iedereen?!