Acemag

Laat jouw unieke trap ontwerp in praktijk gebracht worden

Heb jij een uniek idee voor jouw trap? Ontwerp dan nu jouw trap bij Lamiwood! In een paar eenvoudige stappen kun jij jouw trap samenstellen naar eigen inzicht. Voor vragen of opmerkingen kun je eenvoudig contact opnemen met Lamiwood, zodat wij met je mee kunnen denken over het ontwerp.

De eerste stap in het ontwerpen van een trap is het bepalen van het model. Bepaal de vorm en kleur van de trap, zoals een trap met Trapleuning hout. Ook kun je een keuze maken voor een wenteltrap of molenaarstrap, wanneer je in de ruimte beperkt wordt bijvoorbeeld. Vervolgens kun je beginnen met het opmeten van de ruimte tussen de vloeren en de maten van het trapgat. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de trap straks perfect in jouw huis past!

Ben je klaar met meten? Dan kun je nu bepalen of je eventuele accessoires wil bestellen bij de trap, zoals een Trap balustrade met bijzondere balusters. Zo kun je ervoor kiezen om gedraaide balusters te laten maken of er een eigen ‘draai’ aan te geven. Verwerk deze gegevens in het digitale ontwerp, dat je kan realiseren op de computer. Ga te werk als een echte vakman en ontwerp jouw ideale trap.

Nu je bijna alle stappen doorlopen hebt, hoef je alleen nog de aankoop te bevestigen. Nu is het aan ons om aan de slag te gaan en jouw ideeën in praktijk te brengen. Binnen tien dagen kun je de trap bij jou thuis verwachten, waarna je kan beginnen met het monteren van de trap. Reken hier minstens een dag voor, in het geval alles voorspoedig verloopt.

Zie jij het trapontwerp al helemaal voor je? Ga dan snel aan de slag en neem contact op met Lamiwood voor de verwerking van jouw idee.

https://www.lamiwood.nl/