Investeer slim, koop een woning aan zee!

Vastgoed aan de Belgische kust is waardevast. Investeren in een woning is dan ook een slimme keuze voor jezelf, je toekomst en zelfs op langere termijn je nabestaanden. En waar kan je beter investeren of wonen dan in de snelst groeiende kustgemeente Bredene? Alle mogelijke faciliteiten binnen wandelafstand, gezonde lucht en duinen zo ver het oog reikt. 

 

Hou de prijs-kwaliteitsverhouding in de gaten bij de aankoop van je woning

 Uiteraard kan je je budget maar beter goed besteden. Kop van Sas heeft dat goed begrepen. Prachtige parkwoningen gelegen in een autovrij woonerf staan er te wachten op kopers die slim willen investeren. Kwalitatieve nieuwbouw ontworpen door gereputeerde architecten geven de garantie dat de waarde ook de komende jaren nog flink zal toenemen. Zowel jonge gezinnen als mensen op meer gevorderde leeftijd kunnen er een woning vinden naar hun smaak en budget.

 

 

Let op de cijfers bij de aankoop van je woning aan zee

Startend vanaf 199.000 euro voor een woning zitten de woningen van Kop van Sas optimaal qua prijs. Zeker als je er dan ook nog een rekening mee houdt dat het hier om ruime, perfect afgewerkte nieuwbouw woningen (zeer lage EPC-waarde) gaat. Elk pand beschikt bovendien over een ruim terras en iedereen kan gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin. Het hele domein is bovendien autovrij waardoor je kinderen veilig buiten kunnen ravotten. Een woning te koop aan zee wordt zo wel heel aantrekkelijk.

 

Boet niet in aan levensruimte

Vaak zijn woningen te koop aan zee aan de krappe kant. De ruimte is er beperkt, de huizen hebben vaak al wat ouderdom en de grondprijzen vliegen de pan uit. De woningen van Kop van Sas in Bredene vormen hier een welgekomen uitzondering op. Met riante ramen, hoge plafonds en grote ruimtes wordt het ruimtelijke gevoel gestimuleerd zonder dat u dit aan de prijs merkt.

Vaak weet je met bouwen wel waar je begint maar niet waar en wanneer je gaat eindigen. De aannemers van Kop van Sas kennen echter het klappen van de zweep en regelen alles van A tot Z voor je. Zij nemen de teugels stevig in handen, laten jou de beslissingen nemen maar werken het vervolgens volledig tot in de puntjes, naar verwachtingen en binnen budget uit. Zoals het hoort en volgens de strengste Europese normen.

 

Bredene, wonen aan zee, snel in het binnenland

Met Oostende op een steenworp afstand en alle belangrijke invalswegen richting binnenland op slechts luttele minuten kan je niet beter zitten dan in Bredene. Je koopt een woning aan zee maar hoeft de voordelen van het binnenland niet achter je te laten. Binnen de 45 minuten sta je met de wagen in Gent en ook het openbaar vervoer brengt je door het ganse land. Besluit je dus aan de slag te blijven in het binnenland dan is dit geen enkel probleem. ‘s Avonds keer je terug naar de rust, de gezonde lucht en de Spuikom waaraan je woont.

 

Wens je meer informatie over wonen aan zee?

Prikkelt Kop van Sas je interesse? Dan bezorgen de vastgoedconsulenten je graag meer info op maat. Contacteer ze hier voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse. 

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/troeven/comfort-zonder-compromissen/