Hier vindt u tuintegels van de hoogste kwaliteit

De specialist heeft voor elke woonstijl de gepaste tuintegels. Bent u helemaal verliefd op de landelijke stijl? Of houdt u toch meer van een moderne strakke stijl? Welke stijl u ook wilt aanhouden, de specialist biedt de juiste tegels voor u. Tuintegels bepalen de uitstraling van een tuin. Of u nu keramische producten of producten met een basis van beton zoekt, de specialist heeft het voor u in huis. Keramiek is de laatste jaren in opkomst in de tuin. Keramische tuintegels zijn slijtage- en krasbestendig, kleurvast en zeer onderhoudsarm. MBI heeft op de Nederlandse markt, keramische sierbestrating geïntroduceerd met het Italiaanse merk Mirage. De aanschaf en aanleg van deze tuintegels zijn wel een iets duurdere keuze maar u kiest wel voor veel gebruiksgemak. De Steenmeesters van MBI bieden diverse soorten keramische bestrating aan. Voor ieder wat wils!  

Het plaatsen van tuintegels geeft de tuin een unieke sfeer

Vaak wordt de tuin gezien als het verlengstuk van uw woning. Door de stijl die u in uw woning hanteert door te voeren in uw tuin, zorgt u voor een prachtige uitstraling waarbij elk klein detail klopt. Bent u op zoek naar tuintegels in diverse soorten en maten? Kom dan naar De Steenmeesters van MBI. Een tuin is niet af zonder mooi bestrating. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor sierbestrating. Sierbestrating is mooi, functioneel en het biedt de mogelijkheid om uw tuin een modern, warm of juist klassiek karakter te geven. Kortom: tuintegels vormen de basis van de uitstraling en een tuin. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl zijn er geschikte tuintegels te vinden!

Van romantisch en klassiek tot modern en rustiek: tuintegels in diverse stijlen

Best gek eigenlijk: hoe simpel de aankoop van tuintegels ook lijkt, het heeft een enorme invloed op de sfeer die u meegeeft aan uw tuin. Het is daarom ook verstandig om uw selectie aan tuintegels te gebruiken om een unieke sfeer naar wens te creëren. Er zijn veel tuin- en terrastegels waarmee de buitenruimte een heel ander uiterlijk krijgt. De tuin kan bestraat worden maar het is ook mogelijk om delen van de tuin te betegelen met siertegels. Geef de tuin of het terras de gewenste look met bijvoorbeeld betontegels. De specialist in sierbestrating, MBI, biedt betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die onder andere uit kleurechte en natuurlijke materialen bestaat. Met een breed assortiment aan texturen, kleuren en formaten hebben De Steenmeesters van MBI altijd tuintegels die bij u passen.