Acemag

Gordijnen uitzoeken bij Ambifloor in Veenendaal

Ik was op zoek naar prachtige nieuwe gordijnen voor in mijn appartement in Veenendaal. Ik heb elke ochtend de felle zon in mijn woonkamer waardoor het meteen voelt als dertig graden. Dit komt omdat ik witte gordijnen heb waar de zon gewoon doorheen komt. Daarom wilde ik heel graag donkere gordijnen die echt de zon tegenhouden, zodat mijn woonkamer niet meteen een sauna word en ik niet hoef te zweten. Maar de meeste gordijnen die ik had gevonden waren of heel lelijk of waren net iets te duur voor mijn budget. 

Keuze uit vele soorten gordijnen in Veenendaal

Dus ik ben nog steeds mijn ideale gordijnen aan het zoeken in de omgeving van Veenendaal. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik bij de winkel Ambifloor terecht. Daar zag ik op hun online shop prachtige gordijnen die passen bij wat ik aan het zoeken ben, maar ik wist niet zeker of ze echt bij mijn woonkamer paste. Even later vond ik het adres van de fysieke winkel in Veenendaal waar ik advies kon vragen en daar ook het materiaal kon zien. Dit leek mij de geschikte kans om even daar te gaan kijken en om advies te vragen. 

Goed advies van Ambifloor

Het adres van Ambifloor was goed te vinden en ik kon ook makkelijk mijn auto ergens kwijt. Ik werd ook vriendelijk begroet door de medewerkers en ging meteen door naar de gordijnen. Meteen zag ik een paar gordijnen hangen die mij super tof leken. Na een tijdje kwam een medewerker na mij toen en ik legde uit wat ik precies zocht. Hij wist meteen wat ik bedoelde en pakte een bepaald gordijn van het rek en ik was helemaal verkocht. Het was echt de mooiste gordijn die ik had gezien. En hij blokkeert de zon en dat was precies wat ik wilde. Het gordijn was ook niet heel duur, dus ik heb hem daar ter plekke besteld. Nu is het hartje zomer en de zon komt mooi niet door mijn raam heen.

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Ambifloor? Bekijk dan de website van Ambifloor voor meer informatie.