Een wandposter op maat van je dromen

Als de zomer eraan komt, voelen de meeste mensen het kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan. De tuin wordt helemaal in orde gebracht en mensen gaan op zoek in tuincentra naar de juiste planten en decoratie. Wist je dat je je tuin net dat tikkeltje extra kan geven met een leuke wandposter van gartenposter.de? Een kleurrijke tuinposter die sprankelt, opvalt in je tuin en perfect past in de setting die je voor ogen hebt. Met een wandposter kan je immers alle kanten uit.

Alle wandposters op gartenposter.de bestel je volledig op maat. Dit wil zeggen dat je de afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig online kan ingeven. Je bent dus helemaal niet gebonden aan vaste formaten. Je wandposter past zo steeds perfect in het geheel. Zo hoeft geen enkele donkere muur zichtbaar te blijven, maar net zo makkelijk hang je je wandposter in een nis. Niet minder dan 9 bevestigingssystemen kan je online vinden, allemaal even makkelijk in gebruik. Zo stem je je wandposter perfect af op jouw wensen en kan je er in elke tuin mee uit de voeten. Klein of groot, mini of XXL.

 

Prachtige kleuren, een ruime keuze

Op gartenposter.de kan je meer dan 7.000 afbeeldingen vinden voor op je tuinposter, overzichtelijk gepresenteerd. Stranden, vergezichten, dieren en steden, alles kan gedrukt worden op je tuinposter. Alle wandposters worden met de grootste zorg en modernste technieken gedrukt. Spetterende kleuren, waterdicht en kleurvast, daar staan de wandposters van gartenposter.de garant voor. Je krijgt niet minder dan 3 jaar garantie op de kleurvastheid van de wandposter en op de bevestigingssystemen zit een garantie van 5 jaar. Zo ben je er zeker van dat je favoriete wandposter heel wat jaren meegaat.

Wil je werkelijk een unieke tuinposter voor in je tuin? Je kan heel makkelijk je eigen foto’s uploaden en op je wandposter laten drukken. In enkele klikken heb je je foto doorgestuurd en word je wandposter op maat gemaakt. Ongetwijfeld wordt deze tuinposter de blikvanger van je tuin! Een poster op maat kost helemaal niet meer en door de strenge kwaliteitscontrole bij gartenposter.de kan je er ook hier zeker van zijn, dat de poster weer en wind doorstaat.

 

Gartenposter.de, dé referentie in wandposters

Al heel wat jaren staat gartenposter.de garant voor kwalitatieve wandposters. Heel wat klanten hebben reeds een wandposter aangeschaft en je kan hun testimonials lezen op de site. Je doet op de site ook heel wat inspiratie op, om met je tuinposter aan de slag te gaan. Heel wat magazines en interieurprogramma’s hebben al aandacht besteed aan de wandposters van gartenposter.de. Bekijk de mogelijkheden, ervaar de superieure kwaliteit van de wandposter van gartenposter.de en we zijn ervan overtuigd dat je het niet bij één tuinposter zal houden.

Een verstandige investering in tuindecoratie die jaren meegaat en je bezoekers steeds weer zal verrassen. Veel plezier ermee!

https://www.gartenposter.de/wandposter-xxl/